Dierenarts Almelo

Vind op huisdierkliniek.nl makkelijk een dierenarts in de buurt van Almelo. Met meer dan 39806 huisdieren, waaronder minimaal 18094 katten en meer dan 14475 honden is Almelo met recht een diervriendelijke gemeenschap. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Almelo gekozen als de plaats waar u praktiseert? Bent u evengoed op zoek naar nieuwe cliënten in Almelo en wilt u dit op een efficiënte wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Almelo:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Honden staan bekend als de mens zijn beste vriend en maatje. Er zijn genoeg mensen die dit kunnen beamen en helemaal dol zijn op hun hond. Wanneer je dol bent op jouw hond is het een goed idee om hem jaarlijks mee naar de dierenarts te nemen. Hier kan hij gecontroleerd worden op eventuele ziektes, wanneer deze op tijd gevonden worden kunnen ze vaak nog genezen worden.

Katten

Katten naar de dierenarts brengen is een heel gedoe, ze moeten in een mandje, en krijg ze hier maar eens in. En wanneer je er dan eindelijk bent willen ze nog weleens, of vaak, tegenstribbelen. Maar vergeet niet dat dit het allemaal waard is. Wanneer jij jouw kat regelmatig laat controleren en inenten kun je veel gezondheidsproblemen voorkomen. Want voorkomen is altijd beter dan genezen.

Cavia's

Wanneer je denkt aan een leuk huisdier om mee te spelen denk je misschien niet meteen aan een cavia, maar cavia’s kunnen zeker wel erg tamme en gezellige huisdieren zijn. Maar wanneer cavia’s ziek zijn worden ze juist schuwer en zullen ze niet meer zo speels zijn. Wanneer je dit aan jouw cavia opmerkt is het tijd om naar de dierenarts te gaan. Wanneer je op tijd naar de dierenarts gaat worden ze vrijwel altijd nog beter.

Konijnen

Doordat konijnen van nature prooidieren zijn zullen ze het niet snel laten zien wanneer ze ergens last van hebben. Dit is ook de reden dat je jouw konijnen altijd goed in de gaten moet houden, een kleine verandering in het gedrag kan al betekenen dat ze ziek zijn. Wanneer je een kleine verandering merkt is het dus verstandig om meteen naar de dierenarts te stappen. Een keer naar de dierenarts gaan voor niks is beter dan een keer niet gaan wanneer het wel nodig was.

Knaagdieren

Hamsters zijn ontzettend leuk om als huisdier te hebben. Ze vereisen relatief weinig zorg en je kunt er toch leuk meespelen. Maar ook hamsters kunnen ziek worden, door een tochtige omgeving kunnen ze bijvoorbeeld verkouden worden. Ga dus ook zeker naar de dierenarts met je hamster wanneer je merkt dat het niet helemaal goed met hem gaat.

Fretten

Er zijn steeds meer huishoudens in Nederland met een fret als huisdier, en de zorg van deze dier kan intenser zijn dan je op eerste gezicht misschien denkt. Fretten hebben een goed dieet en regelmatige inentingen nodig. Wanneer ze dit niet krijgen ligt ziekte op de loer, en zal je met ze naar de dierenarts moeten.

Vogels

Misschien denk je er niet meteen aan dat kanaries ook ziek kunnen worden, en alhoewel het niet zo vaak voorkomt zal het zeker niet de eerste keer zijn. Wanneer je iets merkt aan je kanarie, zoals een gebrek aan eetlust, zal je er toch mee naar de dierenarts moeten. En gelukkig kun je dan bij ons terecht, want zeker niet alle dierenarts behandelen vogels

Hagedissen

Het hebben van hagedissen is niet heel alledaags, en kan juist hierom heel leuk zijn. Maar je moet natuurlijk wel genoeg over hagedissen weten om er goed voor te zorgen, want wanneer je dit niet weet kunnen ze nog weleens ziek worden. Merk je dat jouw hagedis zich eigenaardig gedraagt? Dan kan het verstandig zijn om even langs de dierenarts te gaan zodat je zeker weet dat hij gezond is.

Dierenartsen in Almelo

Spoed dierenarts Almelo

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Almelo? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor spoedbehandelingen. Dus als uw kat, konijn, of leguaan met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenartsen en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Almelo? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.