Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Almere

Vind op huisdierkliniek.nl direct een dierenarts in de buurt van Almere. Met meer dan 109352 huisdieren, waaronder minimaal 49705 katten en meer dan 39764 honden is Almere met recht een diervriendelijke gemeenschap. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw trouwe vriend in goede handen is. Heeft u als dierenarts Almere gekozen als de plaats waar u praktiseert? Bent u tegelijkertijd op zoek naar nieuwe cliënten in Almere en wilt u dit op een efficiënte wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Almere:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Sinds eeuwen geleden tot vandaag de dag staan honden langs onze zijde. Honden helpen ons op enorm veel manieren, van sledehonden tot gehandicapten begeleidende honden en zelfs politiehonden. Een goede verzorging en een goede gezondheid is dan ook iets wat deze honden op zijn minst verdienen. Neem dus ook uw hond jaarlijks naar de dierenarts voor een grondige controle en de nodige vaccinaties

Katten

Katten zijn misschien wat meer op zichzelf en staan de mensheid niet in zo’n manier bij als honden dat gedaan hebben, maar ook katten verdienen een goede gezondheid. Zo zijn katten vaak een mentale steun wanneer personen eenzaam zijn, veel zouden niet zonder hun kat kunnen leven. Dus ook uw kat moet jaarlijks naar de dierenarts voor een goede controle en de nodige vaccinaties.

Cavia's

Sommige mensen vinden het maar saaie piepbeesten terwijl andere niet zonder hun cavia’s zouden kunnen. Wat je mening ook is over cavia’s, hopelijk kunnen we het allemaal eens zijn dat ze een lang en gezond leven verdienen. Neem dus ook je cavia naar de dierenarts wanneer je vermoed dat dit nodig is. Een zieke cavia probeert dit te verbergen maar aan kleine veranderingen in het gedrag kan je al veel merken.

Konijnen

Konijnen willen nog weleens voor probleem zorgen, vooral meerdere mannetjes samen vechten nog weleens met elkaar. Dit kan leiden tot wonden waar je toch echt het best mee naar de dierenarts kunt gaan. Wanneer een wond er lelijk en ontstoken uitziet is het altijd slim om er mee langs de dierenarts te gaan, zo weet je zeker dat hij niks ernstigs opgelopen is.

Hamsters

De voeding van hamsters lijkt erg simpel, maar een foute voeding kan al snel tot problemen zorgen bij hamsters. Diarree is dan vaak een gevolg en diarree kan al snel gevaarlijk worden voor hamsters wanneer zij uitdrogen. Aarzel dan ook zeker niet om advies te vragen over juiste voeding bij de dierenarts, en zij kunnen hem natuurlijk ook helpen wanneer hij al last heeft van diarree

Fretten

Fretten worden vaker ziek dan je misschien zou denken. Vooral wanneer de verzorging niet helemaal goed is qua de huisvestiging of de voeding kan een fret nog weleens ziek worden. Dit is natuurlijk erg vervelend voor zowel jou als de fret, dus dan wil je een dierenarts in het achterhoofd houden waar je direct naartoe kan als het niet helemaal goed gaat met je fretje.

Papegaaien

Papegaaien kunnen geweldige dieren zijn om te hebben, vooral omdat ze het speciale talent bezitten dat ze mensen na kunnen praten. En dit is toch wel erg uniek, maar vooral heel grappig. Papegaaien zullen ook niet snel ziek worden, maar het is niet onmogelijk. Zo zal het niet de eerste keer zijn dat de Papegaaienziekte een epidemie vormt die ook naar de mensen verspreid.

Slangen

Slangen kunnen enorm leuk zijn om te hebben, juist omdat ze zo lekker anders en ongewoon zijn. Dit betekent trouwens ook dat slangen speciale aandacht nodig hebben op t gebied van verzorging. Elke soort slang vereist een specifieke behandeling. Zo mogen visetende slangen bijvoorbeeld geen rauwe vis hebben aangezien deze maag- en darmproblemen kan veroorzaken. Deze soort regels weet de dierenarts vaak wel voor slangen, en anders kan er altijd met een specialist gepraat worden.

Dierenartsen in Almere

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Almere

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Almere? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenartsen zijn bereikbaar voor spoedopdrachten. Dus als uw kat, cavia, of vogel met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Almere? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.