Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Amersfoort

Vind op huisdierkliniek.nl eenvoudig een dierenarts in de buurt van Amersfoort. Met meer dan 84575 huisdieren, waaronder minimaal 38443 katten en meer dan 30754 honden is Amersfoort met recht een diervriendelijke gemeente. Als dierenliefhebber bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Amersfoort gekozen als de plaats waar u praktiseert? Bent u tegelijkertijd op zoek naar nieuwe cliënten in Amersfoort en wilt u dit op een effectieve manier aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Amersfoort:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Vaak wordt er gezegd dat honden geen emoties voelen zoals mensen. Toch zijn er verschillende onderzoeken die bewijzen dat dit wel zo is. Een van deze onderzoeken heeft uitgewezen dat honden ook aan depressie kunnen lijden. Een van de meest opvallende symptomen is dat jouw hond met zijn hoofd tegen de muur gaat staan. Neem jouw hond gelijk naar de dierenarts als je dit ziet, dit is levensgevaarlijk.

Katten

Katten die buiten lopen of samen wonen met andere katten kunnen wel eens met elkaar vechten. Vaak is dit meer een kwestie van indruk maken via lichaamstaal en een snelle tik uitgeven maar het kan ook heel intensief zijn. Mocht jouw kat nu een keer thuis komen of wakker worden met een grote wond dan kun je het beste naar de dierenarts in plaats van het zelf op te lossen.

Cavia's

Het is belangrijk voor een cavia om extra vitamine C binnen te krijgen. Een cavia kan vitamine C niet zelf aanmaken. Mocht het nou toch zo zijn dat jouw cavia te weinig vitamine C binnen krijgt dan kun je de volgende symptomen tegenkomen: gewichtsverlies, rode urine, bloedingen op de slijmvliezen, diarree en gezwollen gewrichten. Het is belangrijk de vitamine C goed bij te vullen als dit het geval is en de dierenarts te bellen voor een gezondheidscheck.

Konijnen

Konijnen hebben een mooie, zachte vacht. Dit moet goed onderhouden worden zodat het niet vies wordt of in een klitten komt te zitten. Dit hoeft niet moeilijk te zijn, simpelweg dagelijks te borstelen. Mocht het zo zijn dat er toch klitten komen die er niet uit borstelen dan kunt u de dierenarts voor advies bellen. Hij of zij kan je laten zien hoe het moet.

Knaagdieren

Knaagdieren kunnen last krijgen van een oogontsteking. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat het oog beschadigd raakt of door virussen en bacteriën. De ogen van het knaagdier zijn dan vaak rood-doorlopen en de oogleden kunnen dichtplakken. Ook zal er vaak een geelgroene of bloedrode afscheiding uit de ogen komen wat kan verharden. Neem altijd contact op met de dierenarts zodat u de ogen kunt behandelen.

Fretten

Een fret kan net zoals de mens een allergische reactie krijgen. Dit kan veroorzaakt worden door een medicijn, vaccinatie, voedsel of een bepaald soort (chemische) stof waar hij mee in aanraking is gekomen. Een aantal symptomen hiervan zijn zwelling in het gezicht, uitslag, kwijlen en diarree. Als je een van deze dingen merkt neem dan zo snel mogelijk contact op met een dierenarts, het kan fataal aflopen.

Parkieten

Het kan wel eens lastig zijn bij parkieten om snel te zien of zij ziek zijn of niet. Een goed begin is om naar de veren onder de staart te kijken. Parkieten zijn over het algemeen best wel schone dieren maar bij diarree worden de veren onder de staart vies. Het kan natuurlijk zo zijn dat de parkiet gewoon op een vieze plek heeft gezeten maar het is toch slim om dit na te gaan.

Schildpadden

Schildpadden lijken misschien simpele dieren om in hun huis te hebben, en over het algemeen is dat ook wel zo, maar let wel op! De voeding van schildpadden is bijvoorbeeld erg belangrijk. Een tekort aan vitamine A kan bijvoorbeeld al tot oogontstekingen en nog meer problemen leiden. Vraag dus zeker advies over de voeding van jouw schildpad bij de dierenarts zodat je zeker weet dat hij alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft.

Dierenartsen in Amersfoort

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Amersfoort

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Amersfoort? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor noodgevallen. Dus als uw kat, konijn, of slang met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenartsen en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Amersfoort? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.