Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Amstelveen

Vind op huisdierkliniek.nl eenvoudig een dierenarts in de buurt van Amstelveen. Met meer dan 48797 huisdieren, waaronder minimaal 22180 katten en meer dan 17744 honden is Amstelveen met recht een diervriendelijke stad. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw trouwe vriend in goede handen is. Heeft u als dierenarts Amstelveen gekozen als de plek waar u praktiseert? Bent u evengoed op zoek naar nieuwe cliënten in Amstelveen en wilt u dit op een doeltreffende manier aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Amstelveen:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Honden bestaan in de meest uiteenlopende soorten en maten. Zo zijn ze over een eeuwenlange periode door ons gekweekt. Helaas brengen sommige rassen ook aangeboren extra risico’s met zich mee! Zo krijgen bepaalde honden snel last van hun rug, ademhaling of andere zwakke plekken van hun ras. Wilt u voorkomen dat dit uw hond overkomt? Laat u dan zeker bij de dierenarts inlichten over de risico’s die aan uw ras verbonden zitten.

Katten

Katten zijn de meest voorkomende huisdieren van Nederland. Er bestaat dan ook verschillende medicijnen die speciaal voor katten gemaakt zijn, zoals de basisinentingen. Het is van belang dat uw kat die gehad heeft. Niet alleen voor het dier zelf, maar ook voor u: zo voorkomt u dat u via uw kat nare ziektes oploopt! En natuurlijk is een regelmatige check ook na die prik aan te raden. Zo houdt u uw kat gelukkig en gezond!

Cavia's

Mensen vergeten nog wel eens dat ook cavia’s gecastreerd kunnen worden. Dat is zeker aan te raden als u niet opeens een hok vol krioelende beestjes wilt hebben! Mannetjes kunnen deze operatie al vanaf twee maanden ondergaan, hoewel het na drie maanden iets gezonder is. Voor de vrouwtjes is de ingreep zwaarder. Dit hoeft dus ook niet te gebeuren, zolang u er maar voor zorgt dat alle mannetjes gecastreerd zijn!

Konijnen

Wist u dat konijnen ontzettend stressgevoelig zijn? Snelle verandering van de omgeving kan bijvoorbeeld voor enorme drukte zorgen in het hoofd van zo’n pluizenbol. Daar komt nog bij dat konijnen snel last van hun darmen krijgen, bijvoorbeeld als hun menu veranderd. Is uw konijn pas recentelijk bij u komen wonen? Dan kunnen al die veranderingen hun gevolgen hebben op de spijsvertering van het konijn. De dierenarts kan ervoor zorgen dat een en ander zo goed mogelijk verloopt.

Knaagdieren

Knaagdieren worden door veel mensen als huisdier gekozen omdat ze zo lekker makkelijk zijn. Dat wil echter niet zeggen dat je naar een hamster of cavia helemaal geen omkijken hebt. Ook knaagdieren kunnen namelijk allerhande ziektes oplopen. Denk bijvoorbeeld aan verkoudheden of ontstekingen, maar ook aan chronischer problemen aan het gebit. Om die reden is het wel degelijk verstandig om nu en dan even langs de dierenarts te gaan. Zo merkt u eventuele problemen altijd op tijd op.

Fretten

U ziet ze steeds vaker: fretten die als huisdier worden gehouden. Helaas is veel kennis over de verzorging van fretten nog niet algemeen bekend. Vervelend, want nalatigheid bij baasjes kan bijvoorbeeld tot maag- en darmziektes leiden! Ook zijn er gevallen bekend van chronische ontstekingen in het oor van de fret. Wilt u dit soort problemen voorkomen, denk er dan aan om de fret in te enten. Een regelmatige check bij de dierenarts is ook aan te raden!

Vogels

Vogelvoer uitkiezen kan nog een hele uitdaging zijn. Er zijn immers vogels in alle soorten en maten, en ieder ras heeft vaak weer heel andere eisen waar het op het menu aankomt. Daarbij maak je liever geen fouten: de spijsvertering kan erg kwetsbaar zijn. Wanneer je niet zeker weet of je goed zit, kan een gespecialiseerde dierenarts je verder helpen. Zo zorg je dat je vogel alle voedingstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft om gezond te blijven.

Reptielen & slangen

Slangen kunnen meer verschillende ziektes oplopen dan veel mensen denken. Zo is er bijvoorbeeld het gevaar van bloedluizen, ook bij slangen die niet in het wild leven. Als er een probleem ontstaat, is het belangrijk dat u hiermee snel bij een dierenarts terecht kunt. Niet iedere praktijk is ook gespecialiseerd in de gezondheid van slangen en reptielen. Zoek dus altijd van tevoren uit waar u in noodgevallen met uw huisdier terecht kunt.

Dierenartsen in Amstelveen

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Amstelveen

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Amstelveen? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenartsen zijn bereikbaar voor noodgevallen. Dus als uw hond, cavia, of vogel met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenartsen en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Amstelveen? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.