Dierenarts Amsterdam

Vind op huisdierkliniek.nl meteen een dierenarts in de buurt van Amsterdam. Met meer dan 461087 huisdieren, waaronder minimaal 217968 katten en meer dan 167668 honden is Amsterdam met recht een diervriendelijke gemeenschap. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in Amsterdam en bent u ervan verzekerd dat uw trouwe vriend in goede handen is. Heeft u als dierenarts Amsterdam gekozen als de plaats waar u praktiseert? Bent u ook op zoek naar nieuwe patiënten in Amsterdam en wilt u dit op een efficiënte wijze aanpakken? Meldt u zich dan vrijblijvend aan. Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Amsterdam:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Wanneer je denkt aan huisdieren is de hond toch wel een van de eerste dieren die bij je opkomt, het is dan ook een populair huisdier. Dit is ook een van de redenen dat we honden zo vaak in onze praktijk zien, maar ook doordat veel honden een aangeboren verhoogde kans hebben op bepaalde ziektes. Deze verhoogde kans is meestal verbonden met het ras van de hond. Hierom wil je jouw hond regelmatig laten controleren bij de dierenarts.

Katten

Of je het nu gelooft of niet, katten zijn het meest voorkomende huisdier in Nederland. Dus ook katten komen regelmatig naar de praktijk, want ook zij willen nog weleens wat gezondheidsproblemen oplopen. En deze zachte mensenvrienden willen het liefst gezond houden, dus is het wel zo slim om regelmatig het dier te laten controleren bij de dierenarts. Zo houdt je hem of haar gezond en blijft iedereen gelukkig.

Cavia's

Ze zijn klein en vallen misschien niet zo veel op als de grotere huisdieren, maar we moeten ze zeker niet vergeten. Vooral doordat ze natuurlijke prooi zijn laten cavia’s het niet snel zien wanneer ze ziek zijn, dus het bijhouden van gezondheid is essentieel. Je wilt er niet plotseling achter komen dat je cavia al weken ziek is, en dat het nu te laat.

Konijnen

Deze leuke pluizenbollen willen zichzelf ook nog weleens in de nesten werken. Zo zal het niet de eerste keer zijn dat een klein konijn een giftige plant volledig verorbert. Wanneer dit dan gebeurt moet je natuurlijk zo snel als mogelijk met dit konijntje naar de dierenarts, zo weet je zeker dat er niks ernstigs aan de hand is. En behalve dit moeten ook konijnen natuurlijk regelmatig gecontroleerd worden.

Hamsters

Veel mensen hebben hamsters, juist omdat ze weinig tijd kosten en weinig ruimte nodig hebben, maar dit betekent niet dat ze nooit naar de dierenarts hoeven te gaan. Zo hebben hamsters bijvoorbeeld regelmatig last van een verkoudheid, en een dierenarts kan adviseren om antibiotica te geven wanneer het een heftige verkoudheid is bijvoorbeeld. Vooral wanneer het verblijf op een tochtige of koude plek staat wil dit nog weleens voorkomen.

Fretten

Fretten zijn geen alledaags huisdier, maar toch wordt het een steeds populairder huisdier in Nederland. Helaas weten veel mensen niet dat fretten bijvoorbeeld een jaarlijkse inenting nodig hebben, een dierenarts zal je dit wel vertellen zodra je er naartoe gaat met je fret. Dit is misschien wel de belangrijkste reden om de dierenarts te bezoeken met je fret.

Parkieten

Parkieten zijn een veel gehouden huisdier, en ze lijken weinig verzorging nodig te hebben. Maar ook zij kunnen ziek worden, en dit kan nog weleens moeilijk te zien zijn. Kleine tekenen zoals verandering in de ontlasting en niet eten kunnen hier wel duiden. Wanneer je toch bang bent dat er iets met je parkiet aan de hand is kun je het best meteen even langs de dierenarts die ook specialiseert in vogels.

Slangen

Zelfs slangen kunnen last hebben van ziektes, zo komen teken en bloedluizen regelmatig voor bij slangen als huisdieren. Wanneer dit ook bij jou het geval is moet je wel weten wat je hiertegen moet doen. Gelukkig kun je altijd naar de dierenarts die ook alles weet over slangen, en je er zo mee kunt helpen. Aarzel dus vooral niet om ook met je slang langs te komen.

Dierenartsen in Amsterdam

Spoed dierenarts Amsterdam

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Amsterdam? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenartsen zijn bereikbaar voor noodsituaties. Dus als uw kat, konijn, of fret met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenartsen en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Amsterdam? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.