Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Apeldoorn

Vind op huisdierkliniek.nl moeiteloos een dierenarts in de buurt van Apeldoorn. Met meer dan 87586 huisdieren, waaronder minimaal 39812 katten en meer dan 31849 honden is Apeldoorn met recht een diervriendelijke plaats. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Apeldoorn gekozen als de plek waar u praktiseert? Bent u evengoed op zoek naar nieuwe patiënten in Apeldoorn en wilt u dit op een professionele wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Apeldoorn:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Een veelvoorkomend probleem bij honden waar de eigenaren ook last van hebben is vlooien. Gedurende de winter is dit meestal minder maar als het een zachte winter is dan blijven de vlooien ook tijdens deze periode. Een simpel pipetje van de dierenarts kan vlooien voorkomen en bestrijden. Je kunt ook kiezen voor een halsband bedekt in een werkende stof tegen vlooien. Ook is een spray voor het huis handig voor de eieren van de vlooien.

Katten

Geloof het of niet, katten zijn het populairste soort huisdier in Nederland. Veel mensen laten hun katten buiten lopen zodat zij niet heel de dag binnen opgesloten zitten. Als dit bij jou ook het geval is en je wilt geen kittens dan is het slim om jouw kat of poes te castreren. Er worden heel veel kittens geboren, soms zonder dat de eigenaren het weten, die uiteindelijk als zwerfkat eindigen.

Cavia's

Er worden regelmatig nieuwe caviasoorten gefokt. Veel van deze caviasoorten worden gefokt met lang of krullend haar. Helaas heeft dit veel verzorging nodig. Borstel regelmatig cavia’s met lang of krullend haar zodat het niet vies wordt of gaat klitten. Ook is het zo dat cavia’s met lang haar sneller oververhit worden met warm weer. Mocht het zo zijn dat jouw cavia oververhit wordt, ga voor de zekerheid naar de dierenarts.

Konijnen

Een gezond konijn heeft een droge en schone neus. De neus mag wel een klein beetje nat zijn, dit komt gewoonlijk door de ademhaling. Een snotterige neus is echter niet goed. Als je merkt dat jouw konijn last heeft van snot dan zou je er goed aan doen om de dierenarts te bellen. Het kan nodig zijn om jouw konijn antibiotica te geven op advies van de dierenarts.

Knaagdieren

Knaagdieren, vooral uit het wild gevangen, kunnen een bron van zoönosen zijn. Dit zijn aandoeningen die van dier op mens overdraagbaar zijn. Ook de eerste generatie van uit het wild gevangen knaagdieren kunnen een bron van besmettelijke zoönosen zijn. Mocht je het vermoeden hebben dat jouw knaagdier een zoönose heeft overgedragen, ga zelf naar de huisarts en breng jouw knaagdier naar de dierenarts.

Fretten

Voor fretten is het belangrijk om ze elke week te wegen. Gewichtsverlies is een van de eerste signalen dat er iets mis is met je huisdier. Hou dit gewicht nauwkeurig bij in een schrift of een stuk papier. Zodra het gewicht af begint te nemen zonder reden is het slim on een dierenarts te bellen. Het is normaal voor fretten om in de winter ongeveer 20-30% aan te komen. Dit komt door de wintervacht die zij krijgen.

Papegaaien

Papegaaien zijn ontzettend leuk om te hebben, vooral omdat ze met je kunnen praten natuurlijk. Maar ook het houden van Papegaaien is niet alleen maar plezier, ook zij kunnen ziek worden. Hiervoor moet je een dierenarts in je achterhoofd hebben die ook Papegaaien kan behandelen, en wij zijn zo’n dierenarts.

Schilpadden

Schilpadden zijn zeker minder eng dan slangen, maar hebben hierom niet minder aandacht nodig. Zo wil het nog weleens voorkomen dat schilpadden met oogproblemen eindigen dankzij een tekort aan vitamine A, een dierenarts kan je adviseren over de voeding die je schildpad nodig heeft zodat die van jou vrij van gezondheidsproblemen blijft en niet vaak langs de dierenarts hoeft.

Dierenartsen in Apeldoorn

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Apeldoorn

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Apeldoorn? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor noodsituaties. Dus als uw hond, konijn, of leguaan met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenartsen en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Apeldoorn? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.