Dierenarts Arnhem

Vind op huisdierkliniek.nl snel een dierenarts in de buurt van Arnhem. Met meer dan 84973 huisdieren, waaronder minimaal 38624 katten en meer dan 30899 honden is Arnhem met recht een diervriendelijke gemeenschap. Als dierenvriend bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Arnhem gekozen als de plek waar u praktiseert? Bent u ook op zoek naar nieuwe patiënten in Arnhem en wilt u dit op een doeltreffende wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Arnhem:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Het is heel handig voor mensen die de gezondheid van hun hond bijhouden dat wij altijd aanwezig zijn als de hond zijn behoefte doet. Zo kunnen wij goed zien en horen of de hond piept tijdens het ontlasten. Mocht het zo zijn dat je dit zelf ervaart met jouw hond dan is het slim om zo snel mogelijk de dierenarts te bellen. Jouw hond heeft veel pijn tijdens het ontlasten en dat moet onderzocht en verholpen worden.

Katten

Net zoals mensen kunnen katten ook last krijgen van maag-darmproblemen. Dit kan variëren van moeite met ontlasten tot een infectie in de darm. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar gebaseerd op de klachten. Als je merkt dat jouw kat moeilijk eet of ontlast dan zou hij maag-darmproblemen kunnen hebben. Neem contact op met de dierenarts voor advies. In sommige gevallen kan het een simpele kwestie zijn van verkeerd eten.

Cavia's

Het gebit van een cavia wordt vaak genegeerd. Toch is dit een belangrijk iets om in de gaten te houden. Als het gebit van een cavia niet goed afslijt dan kunnen er problemen ontstaan. Als de voortanden bijvoorbeeld niet goed afslijten dan kan de cavia niet meer goed eten. De voortanden zijn goed te zien maar de kiezen helaas niet. Als je merkt dat jouw cavia slecht eet of kwijlt, laat de dierenarts naar de kiezen kijken.

Konijnen

De nagels van een konijn mogen niet te lang zijn. Ze kunnen natuurlijk afslijten maar als dit niet goed gebeurt dan is het nodig om zelf de nagels te knippen. Dit kun je doen met een speciale nagelknipper voor dieren. Zorg er voor dat je niet in het leven knipt. Bij gekleurde nagels kun je dit vaak zien zitten maar bij donkere nagels is dit moeilijker. Vraag een dierenarts om het voor te doen als je zeker wilt zijn van je zaak.

Knaagdieren

Een probleem wat wij zelf ervaren maar wat ook bij knaagdieren bestaat is diarree. Dit wordt meestal veroorzaakt door verkeerde voeding, een bacterie, een virus of verandering van de omgevingstemperatuur. In principe kan een keertje diarree geen kwaad. Mocht het langer dan twee dagen duren dan is het raadzaam om een dierenarts te bellen. Zorg dat er genoeg drinkwater is aangezien diarree een dier kan uitdrogen.

Fretten

Fretten krijgen op oudere leeftijd vaak te maken met maag-darmproblemen. Dit is al snel te merken door naar de ontlasting te kijken. De ontlasting zal afwijken. Helaas is dit niet goed bij te houden als jouw fretten in een groep leven. In dit geval is het het beste om alle fretten naar de dierenarts te brengen om de zieke fret te vinden en zeker te weten dat de andere fretten niet besmet zijn.

Parkieten

Parkieten kunnen actief en wild rondvliegen terwijl ze ontzettend veel herrie maken, maar wanneer ze ziekjes zijn gedragen zij zich helemaal niet zo. Ze kunnen stil worden en willen misschien ook niet meer eten, of ze zetten al hun veren in een soort van bol. Valt dit gedrag je op dan is het slim om naar een dierenarts te gaan die zich ook specialiseert in vogels zodat je zeker weet dat er niks aan de hand is.

Schildpadden

Schilpadden lijken leuke huisdieren die weinig verzorging nodig hebben, maar dit moet natuurlijk wel goed en verantwoord gebeuren. Anders kan ook de schildpad ziek worden. Zo wil een longontsteking nog weleens voorkomen, dit merk je dan aan het moeizaam ademen van de schildpad. Andere tekenen van een ziekte kunnen zijn dat ze stoppen met eten. Let dus goed op je schildpad en stap naar de dierenarts zodra je iets opmerkelijks ziet.

Dierenartsen in Arnhem

Spoed dierenarts Arnhem

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Arnhem? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor noodsituaties. Dus als uw kat, duif, of fret met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Arnhem? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.