Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Breda

Vind op huisdierkliniek.nl meteen een dierenarts in de buurt van Breda. Met meer dan 100333 huisdieren, waaronder minimaal 45606 katten en meer dan 36484 honden is Breda met recht een diervriendelijke plaats. Als dierenvriend bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Breda gekozen als de plek waar u praktiseert? Bent u ook op zoek naar nieuwe patiënten in Breda en wilt u dit op een effectieve manier aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Breda:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Honden worden vaker zien dan je lief is, en dit is natuurlijk erg vervelend. Maar wanneer jouw hond toch ziek wordt wil je wel graag een dierenarts hebben die je kan helpen met jouw zieke hond en hem de best mogelijke behandeling zal geven. Dit is de soort dierenarts die jij wilt als dierenarts voor jouw hond. Want jouw hond verdient toch altijd het beste.

Katten

Ook katten willen nog weleens last hebben van ziektes of vervelende kwaaltjes die hun gezondheid verslechteren. Een jaarlijkse controle is dus ook zeker geen overbodig gedoe. Wanneer je jouw kat laat nakijken kun je meteen de nodige vaccinaties laten geven, zodat jouw kat ook geen infecties kan oplopen. Want voorkomen is altijd nog beter dan genezen.

Cavia's

Cavia’s worden vaker ziek dan je misschien zou denken, dit komt omdat het vaak onopgemerkt blijft wanneer een cavia ziek is, dit is natuurlijk niet fijn want je wil er iets aan doen wanneer jouw cavia ziek is. Het is dus belangrijk dat je altijd op de kleine dingen let. Een kleine verandering in het eetpatroon of de ontlasting kan al een teken zijn dat jouw cavia ziek is. Wanneer je zo’n verandering opmerkt is het slim om meteen naar de dierenarts te gaan.

Konijnen

Een schuur of hok vol konijnen is ontzettend leuk om te hebben, maar het kan ook veel werk zijn. Ze maken een ontzettende rotzooi, moeten allemaal eten en je moet ze allemaal laten castreren om nestje na nestje te voorkomen. Hiervoor moet je naar de dierenarts, en het is een service die wij ook aanbieden. Anders heb je voor je het weet een hele populatie aan konijnen.

Knaagdieren

Hamsters zijn geweldige huisdieren om te hebben, ze kosten over het algemeen weinig moeite om te hebben en zijn wel enorm leuk om naar te kijken en mee te spelen. Vooral als eerste eigen huisdieren van kinderen zijn hamsters ideaal, al moet er wel altijd goed opgelet worden hoe het gaat me de hamsters, want ze kunnen wel ziek worden en dan moet je naar de dierenarts.

Fretten

Een schuur of hok vol konijnen is ontzettend leuk om te hebben, maar het kan ook veel werk zijn. Ze maken een ontzettende rotzooi, moeten allemaal eten en je moet ze allemaal laten castreren om nestje na nestje te voorkomen. Hiervoor moet je naar de dierenarts, en het is een service die wij ook aanbieden. Anders heb je voor je het weet een hele populatie aan konijnen.

Parkieten

Parkieten zijn de leukste manier om jouw woonkamer op te vrolijken met gezang en een beetje meer leven. Wanneer je wat meer sfeer nodig hebt kan het nemen van parkieten een echte oplossing zijn, maar je moet natuurlijk wel eerst genoeg over parkieten weten. Zo kun je de juiste soort kiezen maar ook ontdekken hoe je het beste voor deze parkieten zorgt.

Schildpadden

Schildpadden zijn enorm leuk om te hebben, en vaak ook redelijk simpel om te houden. Toch kunnen ook schildpadden ziek worden. Als het jou nou gebeurt moet je wel een dierenarts kennen waar je met de schildpad naartoe kan. Het is dus belangrijk om een kijkje te nemen naar verschillende dierenartsen waar ze ook schildpadden behandelen en er eentje te kiezen waar jij naartoe kan wanneer jouw schildpad ziek lijkt te zijn.

Dierenartsen in Breda

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Breda

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Breda? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenartsen zijn bereikbaar voor noodsituaties. Dus als uw hond, konijn, of slang met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Breda? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.