Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Delft

Vind op huisdierkliniek.nl meteen een dierenarts in de buurt van Delft. Met meer dan 55579 huisdieren, waaronder minimaal 25263 katten en meer dan 20210 honden is Delft met recht een diervriendelijke stad. Als dierenliefhebber bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw dier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Delft gekozen als de plek waar u praktiseert? Bent u tevens op zoek naar nieuwe patiënten in Delft en wilt u dit op een adequate manier aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Delft:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Konijnen zijn ondanks hun warme wollige vacht ook gevoelig voor ziektes. Zo kan het voorkomen dat jouw konijn last krijgt van een snotneus. Alhoewel de eerste tekenen hiervan vrij onschuldig zijn, kan dit uitlopen tot een gevaarlijke ziekte. Het is te herkennen aan niezen, moeilijk ademhalen en door een witte afscheiding bij de neus. Dit is uitermate besmettelijk voor andere konijnen, zet hem daarom altijd apart. Met een correcte diagnose en de juiste antibiotica is dit gelukkig goed te genezen.

Katten

Net zoals mensen hebben sommige honden last van een voedsel allergie. De meeste brokken zijn zo gemaakt met dit in gedachten, hierdoor blijven allergische reactie uit. Allergische reacties treden dan ook vaak op als een hond snoept van etenswaren die normaal niet in zijn eetpatroon zitten. Mocht dit optreden dan zal een hond braken, last hebben van diarree of jeukende plekken krijgen. Om meer te leren over het omgaan met allergieën kan je een dierenarts om hulp vragen.

Cavia's

De tanden van een cavia blijven gedurende het hele leven groeien. Hierdoor blijven de tanden altijd op lengte, zelfs als er ooit iets afbreekt. Toch kan het voorkomen dat de tanden van een cavia niet recht staan, hierdoor zullen ze scheef groeien. Om dit te voorkomen zullen de tanden extra bijgewerkt moeten worden. Een dierenarts kan deze ingreep pijnloos en snel uitvoeren.

Konijnen

Konijnen zijn ondanks hun warme wollige vacht ook gevoelig voor ziektes. Zo kan het voorkomen dat jouw konijn last krijgt van een snotneus. Alhoewel de eerste tekenen hiervan vrij onschuldig zijn, kan dit uitlopen tot een gevaarlijke ziekte. Het is te herkennen aan niezen, moeilijk ademhalen en door een witte afscheiding bij de neus. Dit is uitermate besmettelijk voor andere konijnen, zet hem daarom altijd apart. Met een correcte diagnose en de juiste antibiotica is dit gelukkig goed te genezen.

Knaagdieren

Hamsters zijn lieve kleine beestjes die graag lopen te knabbelen op zaadjes en andere lekkernijen. Dit kunnen ze vervolgens opslaan in hun wangzakken, hierdoor krijgen ze die bekende dikke wangen. Het kan gebeuren dat deze zakken verstopt raken, wat leidt tot slechter eten en pijn bij de hamster. Verstopping kan gebeuren door het eten van kleverig voedsel. Dit kan je zelf niet goed oplossen en vraagt om een medische ingreep. Alhoewel dit pijnloos uitgevoerd kan worden is hier wel een specialist voor nodig. Schakel daarom altijd een dierenarts in.

Ratten

De gezondheid van uw rat staat natuurlijk op de eerste plaats. Omdat deze beestjes klein en gevoelig zijn kan het soms lastig zijn om ziekte te herkennen. Mocht uw iets raars opvallen zoals een dof oog, een raar loopje of verminderde eetlust, dan is het slim om een dierenarts in te schakelen. Een dierenarts kan uw rat specialistisch en pijnloos onderzoeken om de gezondheid te waarborgen.

Vogels

Een parkiet is een gevoelige vogel. Over het algemeen kan hij zich prima redden binnen een huiselijke omgeving, maar net als andere levende wezens kan hij ziek worden. Omdat een vogel erg anders in elkaar zit dan een mens, zie je dit niet direct. Eén van de meestvoorkomende ziektes bij een parkiet is oogontsteking. Een oogontsteking of het begin hiervan kan je herkennen aan etter rondom het oog van een parkiet. Ook kan het voorkomen dat het oog doffer is dan normaal en de parkiet slecht zicht heeft aan deze kant. Oogontsteking is goed te genezen mits dit professioneel en snel wordt behandeld.

Papegaai

Papegaaien zijn qua huisvogels, best grote eters. Ze zijn dan zelf ook een stuk groter dan de gemiddelde parkiet. Juist hierom is het ook belangrijk dat jouw papegaai de juiste voedingsstoffen binnen krijgt en gevarieerd blijft eten. Alhoewel dit de basis is voor elke papegaai heeft ieder natuurlijk zijn eigen smaak. Sommige papegaaien eten bepaalde zaden niet waardoor ze minder van de juiste voedingsstoffen binnen krijgen. Mocht dit bij jouw gebeuren dan kan je een dierenarts vragen om passend advies.

Dierenartsen in Delft

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Delft

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Delft? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor noodsituaties. Dus als uw hond, konijn, of slang met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Delft? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.