Dierenarts Den Bosch

Vind op huisdierkliniek.nl eenvoudig een dierenarts in de buurt van Den Bosch. Met meer dan 83463 huisdieren, waaronder minimaal 37938 katten en meer dan 30350 honden is Den Bosch met recht een diervriendelijke gemeenschap. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Den Bosch gekozen als de locatie waar u praktiseert? Bent u tegelijkertijd op zoek naar nieuwe cliënten in Den Bosch en wilt u dit op een doeltreffende wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Den Bosch:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Veel mensen delen tegenwoordig hun eten met de hond. Dit is geen slim idee om met al het eten te doen. Er zijn bepaalde dingen die heel giftig zijn voor honden en uiteindelijk fataal kunnen zijn. Bekende voorbeelden hiervan zijn druiven en chocola. Mocht jouw hond zo brutaal zijn geweest om het van tafel af te pakken, neem contact op met een dierenarts en laat uw hond onderzoeken.

Katten

De ontlasting van een dier kan veel zeggen over de gezondheid. Het is heel handig voor ons dat de meeste katten een kattenbak hebben waar zij hun behoeften in doen. Het klinkt misschien niet smakelijk maar tijdens het schoonmaken moet je de ontlasting goed in de gaten houden. Mocht je bijvoorbeeld donkere stukken tussen de ontlasting zien dan kan dit duiden op bloed. Ga hiermee naar de dierenarts.

Cavia's

Een gezonde cavia eet als het goed is elke dag. Dit moet wel omdat het maag-darmstelsel anders heel snel stil komt te liggen. Als je merkt dat jouw cavia verdacht weinig eet of gewoon helemaal niet dan kun je beter zo snel mogelijk naar de dierenarts gaan. Afwachten is geen optie bij cavia’s aangezien dit een levensbedreigende situatie kan zijn.

Konijnen

Iedereen die een konijn in huis heeft zal wel bekend zijn met konijnen keutels. Normaal gesproken zijn het vezelige, droge keutels. Je moet niet raar opkijken als je jouw konijn ineens zijn eigen keutels ziet opeten. Deze keutels glimmen en ruiken sterk. De reden dat zij deze opeten is omdat ze belangrijke voedingsstoffen bevatten. Ze worden meestal gelijk opgegeten. Mocht je regelmatig deze keutels in het hok vinden, neem contact op met een dierenarts.

Knaagdieren

Helaas is ruim 50% van de huisdieren te zwaar, ook de knaagdieren horen bij deze statistieken. Het is natuurlijk niet erg om jouw knaagdier eens even lekker te verwennen maar te veel van het goede is ook niet nodig. De maag van een knaagdier is heel klein, een yoghurtdropje staat bijvoorbeeld in dezelfde verhouding als een hele taart voor een mens. Als je vermoedt dat er sprake is van overgewicht, vraag een dierenarts om advies.

Fretten

Fretten vinden het geweldig om overal op, onder en tussen te kruipen. Gelukkig is hun lichaam slank en flexibel waardoor dit meestal wel lukt. Toch kan het een enkele keer gebeuren dat jouw fret vast komt te zitten. Probeer zo voorzichtig mogelijk jouw fret los te krijgen. Ga naderhand naar de dierenarts om te checken of er sprake is van een of meerdere verwondingen.

Parkieten

Ademhalingsproblemen kunnen meerdere en verschillende oorzaken hebben. Dit kan veroorzaakt worden door iets voor de hand liggend zoals problemen met de ademhaling zelf. Vaak heeft het echter een andere oorzaak wat niet voor de hand ligt. Oorzaken zoals pijn, legnood, parasieten, giftige stoffen en darmontstekingen zijn maar een klein aantal oorzaken van ademhalingsproblemen. Ga dus altijd naar de dierenarts als je merkt dat jouw parkiet moeite heeft met ademen.

Schildpadden

Van de reptielen en amfibieën is de schildpad toch wel het meest gangbare huisdier. Maar ook schildpadden heb je in veel verschillende soorten, dit kan ook van invloed hebben op ziektes die jouw schildpadden sneller krijgen. Zo komt een verkoudheid en longontsteking vaker voor bij schildpadden dan je misschien denkt. Als je toch merkt dat er iets niet helemaal goed is met je schildpad is het verstandig om langs de dierenarts te gaan.

Dierenartsen in Den Bosch

Spoed dierenarts Den Bosch

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Den Bosch? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor spoedbehandelingen. Dus als uw kat, hamster, of fret met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenartsen en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Den Bosch? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.