Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Den Haag

Vind op huisdierkliniek.nl moeiteloos een dierenarts in de buurt van Den Haag. Met meer dan 286387 huisdieren, waaronder minimaal 130176 katten en meer dan 104140 honden is Den Haag met recht een diervriendelijke gemeente. Als dierenliefhebber bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in Den Haag en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Den Haag gekozen als de plaats waar u praktiseert? Bent u ook op zoek naar nieuwe cliënten in Den Haag en wilt u dit op een doeltreffende manier aanpakken? Meldt u zich dan vrijblijvend aan op Huisdierkliniek.nl. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Den Haag:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Honden staan bekend als de beste vriend van de mens, en zij staan dan ook al eeuwen aan onze zijde. Het is dan ook niet verkeerd om je te bedenken dat onze honden een goede verzorging verdienen, en een regelmatig bezoekje aan de dierenarts maakt hier onderdeel vanuit. Helaas zal de hond dit zelf niet zien als een ontspannen bezoekje en kan het een stressvolle ervaring zijn, maar uiteindelijk is dat het allemaal waard.

Katten

Katten zijn misschien niet het meest dankbare dier, ze zien jou liever als personeel dan als een baasje. Maar toch verdienen ook katten een goede gezondheid. Dus is het wel verstandig om ze regelmatig langs de dierenarts te brengen, al zullen ook zij hier helemaal niks aan vinden. Maar het is wel het beste voor ze, het is in ieder geval veel beter dan er later pas achter komen dat ze al weken of zelfs maanden met een ziekte rondlopen.

Cavia's

Cavia’s lijken misschien geen mensenvrienden, maar veel mensen hebben erg veel aan hun cavia. Ook met cavia’s kun je heerlijk kroelen, maar helaas laten cavia’s het niet snel zien wanneer ze ergens last van hebben. Dit is hun natuurlijke instinct aangezien het prooidieren zijn. Maar een regelmatig bezoekje aan de dierenarts zal dus zeker geen kwaad kunnen.

Konijnen

Er zijn veel verschillende ziektes die bij huiskonijnen rondcirkelen, vooral wanneer je er meerdere hebt wil een epidemie nog weleens opduiken. Zo komt de draaiziekte bijvoorbeeld vaak voor bij konijnen die last hebben van stress. Wanneer jij erachter komt dat een van je konijnen last heeft van draaiziekte kan een dierenarts hem genezen maar ook helpen dit bij de andere dieren te voorkomen.

Hamsters

Je zou misschien niet denken dat hamsters ziek kunnen worden, maar het tegendeel is waar. Hamsters kunnen net als mensen verkoudheid of diarree oplopen, en voor deze kleine tere diertjes kan dat best gevaarlijk zijn. Het is dus belangrijk dat je meteen naar een dierarts gaat wanneer je merkt dat jouw hamster ergens last van hebt, je wilt er niet te laat achter komen.

Fretten

Veel mensen weten niet precies hoe hun fret verzorgd moet worden en dit kan resulteren in maag- en darmproblemen maar ook een chronisch middenoorprobleem. Het is dus een goed idee om naar de dierenarts te stappen met je fret zodat je er zeker van bent dat jouw fret gezond is, maar ook dat hem goed verzorgd. Zo zal je fret veel langer bij jou blijven.

Vogels

Vogels worden niet snel ziek als ze goed verzorgd worden, maar het is natuurlijk niet onmogelijk. Het herkennen van zieke vogels kan wel moeilijk zijn, aangezien de veranderingen subtiel kunnen zijn. Veranderingen in de ontlasting en de activiteit van de vogel kunnen al tekenen zijn van een zieke vogel. Blijf dus goed opletten en stap naar de dierenarts zodra je iets verdachts opmerkt.

Slangen

Slangen zijn geen alledaags huisdier hier in Nederland, en ze vereisen dan ook wat extra aandacht op het gebied van verzorging. Zo kunnen bepaalde vissen en rauwe vis dodelijk zijn voor visetende slangen. Het is dus belangrijk dat je precies weet hoe je jouw slangen goed moet verzorgen, een dierenarts kan hier advies over geven en het dier meteen behandelen wanneer er toch iets fout gaat.

Dierenartsen in Den Haag

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Den Haag

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Den Haag? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor spoedopdrachten. Dus als uw kat, hamster, of slang met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Den Haag? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.