Dierenarts Deventer

Vind op huisdierkliniek.nl direct een dierenarts in de buurt van Deventer. Met meer dan 54541 huisdieren, waaronder minimaal 24791 katten en meer dan 19833 honden is Deventer met recht een diervriendelijke stad. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw dier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Deventer gekozen als de locatie waar u praktiseert? Bent u evengoed op zoek naar nieuwe patiënten in Deventer en wilt u dit op een doeltreffende wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Deventer:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Een hond is vaak je grootste en trouwste vriend. En dat betekent dat je hem of haar ook met alle liefde wilt verzorgen! Daarbij is het niet genoeg om de hond een paar keer per dag uit te laten en nu en dan te borstelen. Ook een regelmatig bezoek aan de dierenarts is essentieel om een hond optimaal van het leven te laten genieten. Zo weet je immers zeker dat alles met inentingen, dieet en lichamelijke gezondheid goed zit.

Katten

Raskatten hebben, net als rashonden, een grotere kans op erfelijke ziektes dan hun ‘gemengde’ soortgenoten. Hebt u een raskat? Dan is het dus van groot belang dat u die met enige regelmaat door een dierenarts laat controleren! Zo beperkt u de kans op bijvoorbeeld pijn in de gewrichten of ademhalingsproblemen. Ook weet u op deze manier zeker dat er bij eventuele complicaties op tijd effectief kan worden ingegrepen.

Cavia's

Wist u dat cavia’s zorgvuldig samengestelde voeding nodig hebben? Dat heeft vooral te maken met hun behoefte aan vitamine C. Ze kunnen dit zelf niet in hun lichaampjes opslaan. Het is daarom belangrijk dat ze (bijna) dagelijks voeding met vitamine C binnenkrijgen. Daarnaast is iets te knagen essentieel om de tandjes gezond te houden. Raadpleeg uw dierenarts voor verder advies over de voeding die uw cavia echt nodig heeft!

Konijnen

Konijnen hebben kwetsbare darmen. Het risico op wormen en maden is dan ook relatief groot, zeker wanneer het in de zomer wat warmer is. Vaak is dit probleem goed vast te stellen: u ziet witte streepjes in de konijnenkeutels zitten wanneer het dier last heeft van parasieten in de darmen. Gelukkig is dat niet gevaarlijk, maar voor het konijn is het zeker wel vervelend! Ga dus snel even langs de dierenarts voor een speciale wormenkuur.

Knaagdieren

Wist u dat veel knaagdieren last van hun evenwichtsorganen hebben? Dit is een erfelijk probleem dat bij bijna alle soorten wel voorkomt. Gelukkig kunnen de diertjes er zelf wel gewoon mee leven, hoewel ze soms wat scheef lopen. Er moeten echter wel eens wat extra maatregelen getroffen worden. Knaagdieren met dit probleem vallen bijvoorbeeld sneller van tafels af. Bent u bang dat uw hamster of cavia hier last van heeft, vraag dan direct de dierenarts om uitgebreider advies!

Fretten

Fretten zijn ontzettend leuke dieren, en het is niet gek dat steeds meer mensen ze daarom ook als huisdier houden! Overweegt u om een fret te kopen? Let er dan op dat u geen fret met een heel afwijkend patroon kiest. Het mag er dan mooi uitzien, maar vaak hebben deze diertjes ook last van andere afwijkingen, zoals bijvoorbeeld doofheid. Wilt u echt zeker een gezond dier kiezen? Vraag dan de dierenarts om raad!

Vogels

Wist u dat vogels enorm last van stress kunnen hebben? De redenen daarvoor kunnen enorm uiteenlopen en zijn vaak moeilijk zelf te verhelpen. Als u symptomen opmerkt – zoals een vogel die veel trilt, steeds met zijn vleugels klappert of zich maar uit blijft rekken – is een bezoek aan de dierenarts aan te raden. Die kijkt voor u of het om nervositeit of een andere onderliggende oorzaak gaat. Op die manier werkt u aan een effectieve oplossing!

Reptielen & slangen

Slangen kunnen meer verschillende ziektes oplopen dan veel mensen denken. Zo is er bijvoorbeeld het gevaar van bloedluizen, ook bij slangen die niet in het wild leven. Als er een probleem ontstaat, is het belangrijk dat u hiermee snel bij een dierenarts terecht kunt. Niet iedere praktijk is ook gespecialiseerd in de gezondheid van slangen en reptielen. Zoek dus altijd van tevoren uit waar u in noodgevallen met uw huisdier terecht kunt.

Dierenartsen in Deventer

Spoed dierenarts Deventer

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Deventer? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor spoedbehandelingen. Dus als uw kat, cavia, of fret met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Deventer? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.