Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Dordrecht

Vind op huisdierkliniek.nl gemakkelijk een dierenarts in de buurt van Dordrecht. Met meer dan 65172 huisdieren, waaronder minimaal 29624 katten en meer dan 23699 honden is Dordrecht met recht een diervriendelijke gemeenschap. Als dierenliefhebber bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Dordrecht gekozen als de plek waar u praktiseert? Bent u evengoed op zoek naar nieuwe klanten in Dordrecht en wilt u dit op een adequate wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Dordrecht:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Bepaald voedsel in ons eigen dieet kan zeer giftig zijn voor honden. Nu is het niet erg om zo af en toe eens iets lekkers van tafel te geven maar zorg dat u weet wat u geeft. Een aantal voorbeelden zijn bijvoorbeeld chocola, druiven en krenten. Neem altijd contact op met de dierenarts als uw hond iets op heeft wat giftig kan zijn.

Katten

Gebakken, gebraden en gekookte botten van gevogelte kunnen heel snel splinteren. Als uw kat deze botten eet dan is er kans dat het bot inderdaad splintert en een van de organen perforeert. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden en soms zelfs tot de dood. Ga altijd langs een dierenarts als u vermoed dat uw kat zo’n soort bot op heeft.

Cavia's

De optimale omgevingstemperatuur voor een cavia ligt tussen de 18 en 21 graden. Lenteweer is dus prima voor deze dieren. Zodra de omgevingstemperatuur boven de 26 graden komt kunnen cavia’s oververhit raken. Mocht het toch zo zijn dat uw dier oververhit raakt zorg dan dat u gelijk het beestje probeert af te koelen. Vermoed u dat er gezondheidsklachten zijn ontstaan als gevolg hiervan neem dan contact op met uw dierenarts.

Konijnen

Het is bij veel mensen al bekend dat mannetjes van veel diersoorten niet goed met elkaar kunnen omgaan. Wat u misschien niet wist is dat dit hetzelfde geval is voor twee vreemde konijnen voor alle geslachten. Mocht u dit nou niet geweten hebben en het toch gedaan hebben, breng uw konijn naar een dierenarts ter controle. De kans is groot dat ze elkaar ernstig verwondt hebben.

Knaagdieren

Het is belangrijk om te weten wat uw knaagdier nodig heeft. Een chinchilla of stekelmuis, bijvoorbeeld, is extra gevoelig voor verkeerde voeding of een verkeerde huisvesting. Het is dus van belang dat u dit gelijk juist heeft. Mocht u niet helemaal zeker weten wat nou de optimale voeding of huisvesting voor uw knaagdier is, neem contact op met een dierenarts. Zij helpen u graag met deze vragen.

Fretten

Het is natuurlijk heel leuk om in de zomer lekker buiten te zitten met uw fret terwijl hij aan het spelen is. Toch kunt u dit beter maar een korte tijd doen. Fretten zijn heel gevoelig voor warmte en raken snel oververhit. Mocht uw fret toch oververhit worden of symptomen weergeven dat er iets mis is, koel het beestje dan goed af en ga naar de dierenarts ter controle.

Vogels

Vogels kunnen af en toe heel asociaal zijn. Ze vinden het totaal niet erg om uw eten van uw bord af te pakken. Mocht het nu zo zijn dat ze een stuk avocado, chocolade, gezwaveld gedroogd vrucht, rabarber of een pit van een steenvrucht te pakken hebben gekregen neem dan gelijk contact op met uw dierenarts. Deze dingen kunnen heel giftig zijn voor uw vogel.

Reptielen

Een reptiel heeft een bepaald soort huisvesting nodig. Baardagamen, gekko’s, slangen, schildpadden, leguanen en alle andere reptielen kunnen vaak niet in hetzelfde terrarium verblijven. Dit komt niet alleen omdat sommige soorten niet met elkaar kunnen omgaan maar ook omdat de omgeving gewoon niet afgesteld is op elk soort reptiel. Een dierenarts kan het beste advies geven over wat de optimale huisvesting zou zijn voor uw reptiel inclusief de luchtvochtigheid en alle andere ingewikkelde dingen.

Dierenartsen in Dordrecht

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Deventer

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Deventer? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor spoedbehandelingen. Dus als uw kat, cavia, of fret met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Deventer? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.