Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Eindhoven

Vind op huisdierkliniek.nl moeiteloos een dierenarts in de buurt van Eindhoven. Met meer dan 123761 huisdieren, waaronder minimaal 56255 katten en meer dan 45004 honden is Eindhoven met recht een diervriendelijke gemeenschap. Als dierenvriend bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Eindhoven gekozen als de locatie waar u praktiseert? Bent u tevens op zoek naar nieuwe klanten in Eindhoven en wilt u dit op een doeltreffende manier aanpakken? Meldt u zich dan aan op Huisdierkliniek.nl. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Eindhoven:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

De meeste hondenrassen zijn actieve dieren, en dit is natuurlijk geweldig. Honden kun je overal mee naar toe nemen, je kunt ze meenemen als je gaat sporten en je zou ze zelfs op vakantie mee kunnen nemen. Maar dit brengt natuurlijk wel het gevaar met zich mee dat ze aan allerlei ziektes worden blootgesteld, hierom is het jaarlijks laten zetten van de vaccinaties bij de dierenarts zo belangrijk.

Katten

Katten willen zichzelf nog weleens in de nesten werken, voor je het weet hebben ze en wond overgehouden aan een gevecht met een van de katten uit de buurt. Wanneer dit gebeurt moet je natuurlijk zo snel mogelijk naar de dierenarts om er wat aan te laten doen. Zo’n wond is meestal geen enorm probleem, maar je zou niet willen dat hij ontstoken wordt door gebrek aan goede verzorging.

Cavia's

Cavia’s komen niet enorm veel buiten, misschien houd je ze binnen of heb je ze buiten in een hok. Maar dat cavia’s niet vaak buiten komen betekent niet dat ze niet ziek kunnen worden. Kleine veranderingen in het gedrag kunnen al duiden op een ziekte. Het is dus belangrijk dat je ten aller tijde veel aandacht aan je cavia en zijn gedrag besteed zodat je niks ontgaat.

Konijnen

Je hebt vast weleens gehoord dat konijnen zich snel voort planten, en dat kan ik alleen maar beamen. Wanneer je geen zin hebt in het krijgen van nestje na nestje is het verstandig om ze te laten castreren of steriliseren. Bij een dierenarts kan dit snel en zonder al te veel heisa geregeld worden, zo gaan jouw konijnen zich niet vermenigvuldigen.

Hamsters

Wanneer de kooi van jouw hamsters op de verkeerde plek staat, en er bijvoorbeeld veel tocht doorheen gaat willen jouw hamsters nog weleens verkouden worden. Zelf weet je waarschijnlijk hoe vervelend het is om verkouden te zijn, en dit wil je jouw hamsters niet aandoen. Stap dan ook direct naar de dierenarts wanneer je merkt dat jouw hamsters zich anders gaan gedragen en overweeg het hok te verzetten.

Fretten

Fretten worden steeds populairder als huisdier, en dit een mooi verschijnsel. Wat veel mensen dan ook niet weten is dat fretten al eeuwen tam zijn en dus ook niet zomaar in het wild uitgezet kunnen worden. Maar zelfs deze tamme fretten hebben de juiste verzorging nodig, wanneer hij bijvoorbeeld verkeerde voeding krijgt liggen maag- en darmproblemen op de loer. Wanneer je toch vermoed dat er iets niet helemaal goed is, neem hem dan direct mee naar de dierenarts.

Vogels

Veel mensen houden vogels, en dan vooral parkieten, in hun woonkamer. Wij snappen waarom, want het zijn natuurlijk erg leuke dieren. Nu worden ze ook nog is bijna nooit ziek, maar het is niet onmogelijk. Daarom moet je wel een dierenarts kennen waar je naartoe kunt stappen als je parkiet dan toch ziek wordt. Bij ons kun je ook met je parkiet altijd terecht.

Slangen

Slangen zijn niet je alledaagse huisdier, en ook in de dierenartspraktijk zien we ze niet iedere dag, maar ook slangen moeten weleens langs de dierenarts. Gelukkig behandelen wij ook slangen, want ook zij willen nog weleens ziek worden. Vooral wanneer mensen kleine foutjes maken in de verzorging wil de slang nog weleens gezondheidsproblemen hebben.

Dierenartsen in Eindhoven

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Eindhoven

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Eindhoven? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor crisis. Dus als uw kat, hamster, of leguaan met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Eindhoven? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.