Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Groningen

Vind op huisdierkliniek.nl direct een dierenarts in de buurt van Groningen. Met meer dan 110267 huisdieren, waaronder minimaal 50121 katten en meer dan 40097 honden is Groningen met recht een diervriendelijke stad. Als dierenvriend bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Groningen gekozen als de plaats waar u praktiseert? Bent u evengoed op zoek naar nieuwe cliënten in Groningen en wilt u dit op een adequate wijze aanpakken? Meldt u zich dan aan op Huisdierkliniek.nl. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Groningen:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Veel rashonden hebben last van typische ziektes die bij het ras horen, en dit is erg vervelend voor zowel hond als baasje. Vaak zijn er manieren om het ontstaan van deze ziektes en gezondheidsproblemen te voorkomen. Een dierenarts kan jou hier zeker over adviseren, en als jouw hond toch ziek wordt is hij er ook om hem op te knappen.

Katten

Katten willen nog weleens last krijgen van allerlei ziektes en kwaaltjes, vooral wanneer ze ouder worden. Een verandering in het dieet van jouw kat dan noodzakelijk zijn, voor het verteringsstelsel of de nieren bijvoorbeeld. Deze dieetvoeding kan je vaak alleen bij de dierenarts verkrijgen, kom dus vooral hierheen als je vermoed dat uw oudere kat andere voeding nodig heeft. De dierenarts kan u goed adviseren over het dieet van uw kat.

Cavia's

Wanneer cavia’s ziek zijn kan het moeilijk zijn om dit op te merken, want zij verbergen dit zo lang als mogelijk. Het zijn de subtiele details waar je op wilt letten. Een kleine verandering in de eetlust of het continue kreunen kan al een teken zijn dat je cavia ziek is. Wanneer je dit opvalt is het altijd verstandig om naar de dierenarts te stappen.

Konijnen

Er zit veel verschil in de persoonlijkheid van konijnen, sommige zijn echt knuffelbeesten terwijl andere liever met geen vinger aangeraakt worden. Maar wat ze allemaal helaas gemeen hebben is dat ze ziek kunnen worden. Niemand wil graag dat zijn of haar konijn ziek is, maar wanneer je het vermoed is het toch slimmer om ermee naar de dierenarts te gaan. Hoe eerder je er iets aan doet hoe beter.

Hamsters

Wanneer de kooi van jouw hamsters op de verkeerde plek zit kan dit echte gevolgen hebben voor de gezondheid van deze hamsters. Een plek met veel tocht kan bijvoorbeeld al een verkoudheid bij de hamsters veroorzaken. Wanneer dus opmerkt dat jouw hamsters een snotneus krijgen moet je er misschien aan denken het toch te verplaatsen, maar eerst moet je met ze naar de dierenarts.

Fretten

Wanneer je denkt aan huisdieren zijn fretten niet de eerste dieren die bij je opkomen waarschijnlijk, en toch wordt de fret steeds populairder in Nederland. Op het moment zijn er al 40 000 tot 50 000 fretten als huisdieren. Wij zien ze dus ook steeds vaker bij de huisarts verschijnen, want ook een fret kan ziek worden en heeft vaccinaties nodig om gezond te blijven.

Vogels

Niks kan de sfeer van een woonkamer zo opbeuren als een kooi vol tjirpende parkieten. Maar helaas kunnen parkieten ook ziek worden, al vogels meestal erg gezond. Wanneer je toch iets typisch merkt aan je parkiet is het belangrijk om zo snel als mogelijk naar een dierenarts te stappen die zich ook in vogels specialiseert. Want hoe langer je wacht hoe ernstiger het waarschijnlijk wordt.

Slangen

Slangen zijn niet het meest alledaagse huisdier en vaak naar de dierenarts gaan ze dus ook niet enorm vaak. Maar wanneer jij een slang hebt die zich niet helemaal goed gedraagt is het een slim idee om naar de dierenarts te gaan, zo hebben slangen regelmatig last van parasieten. Het twee keer per jaar laten controleren van de ontlasting is dus ook geen overbodige luxe.

Dierenartsen in Groningen

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Groningen

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Groningen? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor noodgevallen. Dus als uw hond, hamster, of slang met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Groningen? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.