Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Haarlem

Vind op huisdierkliniek.nl direct een dierenarts in de buurt van Haarlem. Met meer dan 87067 huisdieren, waaronder minimaal 39576 katten en meer dan31661 honden is Haarlem met recht een diervriendelijke plaats. Als dierenliefhebber bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw dier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Haarlem gekozen als de plek waar u praktiseerd? Bent u ook op zoek naar nieuwe cliënten in Haarlem en wilt u dit op een effciënte wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Haarlem:
Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Het ziet er soms wel eens grappig uit maar het is heel serieus: honden die hun billen over de vloer schuiven. Dit duidt vaak op wormen of een probleem met de anaalklieren. In beide gevallen zult u naar de dierenarts moeten gaan. Bij wormen voor een kuur en bij de anaalklieren om ze uitgeknepen te hebben. Als de anaalklieren meerdere keren uitgeknepen zijn dan zal worden aangeraden om ze compleet te verwijderen.

Katten

De vacht van een kat kan veel vertellen over de gezondheid van de kat. Het kunt er de algehele lichamelijke conditie van aflezen. Als er kale plekken zijn of schilfers dan kan dit bijvoorbeeld duiden op vlooien, allergie of hormoon problemen. Als de vacht dof is kan er bijvoorbeeld sprake zijn van te weinig vitamine. Neem contact op met een dierenarts als de vacht achteruit gaat zodat de oorzaak gevonden en aangepakt kan worden.

Cavia's

Er zijn een aantal symptomen die vaak terug komen, niet alleen bij cavia’s maar bij dieren in het algemeen. Algemene symptomen dat er iets mis is met jouw cavia zijn lusteloosheid, verminderde eetlust, diarree, verstopping, overmatig krabben en moeilijk bewegen. Deze symptomen kunnen bij allerlei verschillende soorten ziekten en aandoeningen voorkomen, neem dus altijd jouw cavia mee naar de dierenarts. Diarree, lusteloosheid en verminderde eetlust kunnen fataal zijn, wacht hier het liefst helemaal niet mee.

Konijnen

Helaas is het zo dat konijnen nog altijd last hebben van schurft en mijten. Dit zijn vervelende aandoeningen die niet zeldzaam zijn bij knaagdieren. Het is belangrijk om regelmatig de oren te checken en indien nodig schoon te maken. Schilfers en korstjes kunnen duiden op schurft of oormijt. Ga altijd voor de zekerheid naar de dierenarts. Je zult dan een bestrijdend middel voorgeschreven krijgen.

Knaagdieren

Het is natuurlijk heel leuk om meerdere knaagdieren te hebben. Toch gaat dit niet altijd goed en zullen ze gaan vechten. Hierdoor kunnen kleine bijtwonden ontstaan die vanzelf zullen genezen. Helaas kunnen er ook grote bijtwonden ontstaan, hiervoor zul je naar de dierenarts moeten gaan. Deze wonden kunnen hechtingen nodig hebben. Bekijk van tevoren altijd of jouw knaagdieren goed bij elkaar passen door informatie op te vragen over het knaagdier soort.

Fretten

Vooral als een fret binnen gehouden wordt is het belangrijk om de nagels goed te verzorgen. Mocht dit niet gedaan worden dan is er kans dat de nagel ergens achter blijft hangen en de teengewrichten of zelfs het kniegewricht ontwricht. Je kunt de nagels meestal zelf knippen met een speciale nagelknipper voor dieren. Als je dit nog niet durft kun je advies vragen aan een dierenarts.

Papegaaien

Bij het houden van papegaaien moet je goed opletten, want zij willen de papegaaienziekte nog weleens op mensen overbrengen. Tekenen van de papegaaienziekten zijn een lopende neus, opgezette veren en ontstoken ogen. Zodra je deze tekenen herkent is het verstandig om zo snel als mogelijk langs de dierenarts te gaan met je papegaai zodat deze antibiotica voorgeschreven kan krijgen.

Schildpadden

Schildpadden zijn leuke dieren om te hebben, ook kleinere kinderen kunnen het leuk vinden om naar de schildpadden te kijken. Helaas kunnen ook schildpadden last krijgen van ziektes. Wanneer de temperatuur van het water bijvoorbeeld te laag is kan een schildpad verkouden worden of zelfs een longontsteking oplopen, dit zie je als eerst aan luchtbelletjes aan de neus. Valt je dit op? Dan is even naar de dierenarts stappen een goed idee?

Dierenartsen in Haarlem

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Haarlem

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Haarlem? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor noodgevallen. Dus als uw hond, konijn, of vogel met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Haarlem? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.