Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Heerlen

Vind op huisdierkliniek.nl makkelijk een dierenarts in de buurt van Heerlen. Met meer dan 48090 huisdieren, waaronder minimaal 21859 katten en meer dan 17487 honden is Heerlen met recht een diervriendelijke stad. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw viervoeter in goede handen is. Heeft u als dierenarts Heerlen gekozen als de plaats waar u praktiseert? Bent u tevens op zoek naar nieuwe patiënten in Heerlen en wilt u dit op een doeltreffende wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Heerlen:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Als je hond ziek is, is het natuurlijk logisch dat je met hem een bezoek brengt aan de dierenarts. Een ziekte kan echter ook lange tijd ongemerkt blijven, en wanneer duidelijke symptomen gaan optreden, kan het al te laat zijn. Het is daarom van belang om het welzijn van deze mensenvriend regelmatig even te laten controleren. Dit geeft weer wat rust en de zekerheid dat jij en je maatje weer een tijdje samen vooruit kunnen!

Katten

Een eigenwijs dier, maar toch eentje waar we niet zonder kunnen. Hierbij hebben we het natuurlijk over de kat, een van de meest populaire huisdieren in Nederland. Om jouw dier gezond en vitaal te houden, is het goed om hem regelmatig ter controle naar de dierenarts te brengen. Zo weet je zeker dat hem niets mankeert, wat prettig is voor zowel de kat als het baasje.

Cavia's

Tegenwoordig zijn cavia’s voornamelijk lieve huisdiertjes, maar van oorsprong zijn ze door hun kleine omvang een gemakkelijke prooi voor roofdieren. Juist hierom laten cavia’s het niet snel merken wanneer ze ziek zijn, om niet te veel zwakte te tonen. Als jouw huisdier zich dus ziek gedraagt, is hij vaak al heel erg ziek en moet hij direct naar de dierenarts. Tussendoor kun je hem daarom ook regelmatig even langsbrengen om er zeker van te zijn dat hem niets mankeert.

Konijnen

Konijnen zijn zeer knuffelbare beestjes waar zowel jong aan oud zich aan kan hechten. Om te voorkomen dat jouw knaagdier last krijgt van een ziekte, kun je hem regelmatig naar de dierenarts brengen om te controleren of hij nog gezond is. Ziektes bij knaagdieren zijn namelijk moeilijk te genezen, dus het is verstandig om er vroeg bij te zijn.

Hamsters

Doordat hamsters kleine beestjes zijn, kunnen ze erg gevoelig zijn voor ziektes of verwondingen, bijvoorbeeld wanneer ze hard vallen of aangevallen worden door een hond of kat. Wanneer dit het geval is, is het belangrijk dat je het diertje zo snel mogelijk laat behandelen, om hem in goede gezondheid te houden. Breng je hamster dus bijtijds naar de dierenarts, om te voorkomen dat hij achteruit gaat.

Fretten

Aan een fret zul je nooit snel zien dat hij ziek is: dit zal hij pas op het allerlaatste moment laten merken. Wanneer je dit door hebt, kan het vaak al snel bergafwaarts gaan. Het is dan dus van belang dat je hem zo snel mogelijk laat behandelen door een dierenarts. Hoe eerder je erbij bent, hoe groter de kans dat jouw fret er weer bovenop zal komen.

Parkieten

Soms kan het moeilijk zijn om te zien dat je parkiet ziek is of ergens last van heeft. Vaak vertoont hij minimale symptomen, zoals een net iets andere ontlasting of weinig eetlust. Wanneer je twijfelt, is het dus altijd verstandig om even langs de dierenarts te gaan met het dier. Deze kan helpen om jouw parkiet er weer snel bovenop te brengen.

Slangen

Het is misschien een ongebruikelijk huisdier, maar ook slangen zien we regelmatig verschijnen bij de dierenartspraktijk. Deze dieren kunnen last krijgen van parasieten die, wanneer je er niet op tijd bij bent, kunnen leiden tot de dood. Het is dus van belang om je slang snel naar de dierenarts te brengen wanneer je merkt dat hij ergens last van heeft.

Dierenartsen in Heerlen

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Heerlen

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Heerlen? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenartsen zijn bereikbaar voor spoedopdrachten. Dus als uw kat, konijn, of vogel met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Heerlen? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.