Dierenarts Hengelo

Vind op huisdierkliniek.nl snel een dierenarts in de buurt van Hengelo. Met meer dan 44544 huisdieren, waaronder minimaal 20247 katten en meer dan 16198 honden is Hengelo met recht een diervriendelijke plaats. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Hengelo gekozen als de plek waar u praktiseert? Bent u evengoed op zoek naar nieuwe patiënten in Hengelo en wilt u dit op een adequate wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Hengelo:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Is jouw hond ziek? Dan breng je hem natuurlijk direct naar de dierenarts. Maar wist je dat een ziekte bij deze dieren niet altijd zichtbaar is? Sommige rassen lopen een hoger risico om bepaalde erfelijke ziekten op te lopen dan andere rassen. Het is daarom niet overbodig om af en toe bij de dierenartspraktijk langs te gaan voor een gezondheidscheck. Preventieve zorg is namelijk altijd beter dan zorg achteraf!

Katten

In de dierenartspraktijk zien we zeer regelmatig katten over de vloer komen, wanneer bezorgde baasjes willen dat we hun gezondheidsproblemen verhelpen. Maar niet alleen wanneer je merkt dat de kat ergens last van heeft is het slim om langs de dierenarts te gaan; je kunt tussendoor ook langsgaan voor een gezondheidscontrole en eventueel een preventieve behandeling.

Cavia's

Omdat cavia’s van nature prooidieren zijn, is het soms lastig te zien of het diertje ziek is. Verschijnselen als stil in een hoekje zitten, niet willen eten of drinken en sloom zijn, zijn enkele symptomen die erop wijzen dat de cavia ergens last van zou kunnen hebben. Wanneer je twijfelt, of gewoon tussendoor voor een controle, kun je je cavia altijd naar de praktijk brengen om te kijken of hij nog gezond is.

Konijnen

Wanneer jouw konijn aan een giftig plantje of stroomkabel heeft geknaagd, of wanneer hij een beetje raar doet en je vermoedt dat hij ziek is, kun je het best niet te lang wachten met hem naar de dierenarts brengen. Na een korte controle kan jouw huisdier ofwel vroegtijdig worden behandeld waardoor hij snel weer van zijn klachten afkomt, of je krijgt de zekerheid dat hem niets mankeert.

Hamsters

Hamsters zijn kleine diertjes die over het algemeen slechts 2 tot 2,5 jaar oud worden, maar dit betekent niet dat ze nooit naar de dierenarts hoeven. Je wilt natuurlijk dat de hamster een zo goed mogelijk leven leidt, voor zijn eigen welzijn, maar ook zodat jij er lang plezier van kunt hebben. Je kunt je immers snel hechten aan deze leuke kleine beestjes, dus wanneer er iets aan de hand is, kan het geen kwaad om hem even naar de dierenarts te brengen.

Ratten

Omdat ratten oorspronkelijk prooidieren zijn en pas later tam gemaakt zijn om als huisdier te houden, zullen ze uit instinct weinig symptomen van ziekte of pijn laten merken: ze willen immers geen tekenen van zwakte tonen. Hierdoor is het vaak lastig om te zien of jouw rat last heeft van een ziekte. Twijfel je? Schakel dan meteen een dierenarts in om te controleren of jouw huisdier nog gezond is.

Vogels

Parkieten zijn veel gehouden vogels in huishoudens in Nederland. Ook deze vogels worden wel eens ziek, en dan kan het lastig zijn om dit zelf te behandelen. Herken je symptomen zoals weinig eten en drinken, een kapotte neus en slijmerige ontlasting, schakel dan altijd een dierenarts in. Deze heeft verstand van vogels en weet precies hoe hij de ziekte moet behandelen.

Slangen

Slangen zijn bijzondere huisdieren, maar ook deze kunnen last krijgen van ziekten. Zo komen parasieten als mijten of teken bij deze dieren regelmatig voor. Herken je symptomen die aangeven dat jouw slang last heeft van parasieten en maak je je zorgen, dan kun je altijd contact opnemen met de dierenarts. Deze kan jou en je slang altijd helpen om de parasieten te behandelen.

Dierenartsen in Hengelo

Spoed dierenarts Hengelo

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Hengelo? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor spoedbehandelingen. Dus als uw hond, cavia, of vogel met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Hengelo? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.