Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Hilversum

Vind op huisdierkliniek.nl direct een dierenarts in de buurt van Hilversum. Met meer dan 48404 huisdieren, waaronder minimaal 22002 katten en meer dan 17601 honden is Hilversum met recht een diervriendelijke gemeenschap. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw dier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Hilversum gekozen als de locatie waar u praktiseert? Bent u tegelijkertijd op zoek naar nieuwe cliënten in Hilversum en wilt u dit op een doeltreffende wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Hilversum:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Een hond is niet zomaar een huisdier, maar vaak ook het beste maatje van de mens. Hierom wil je natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen dat jouw hond te maken krijgt met een bepaalde ziekte. Hoe eerder je erbij bent, des te beter we het in de praktijk kunnen genezen. Het is daarom niet onverstandig om regelmatig even met je hond langs de dierenarts te gaan ter controle.

Katten

Hoewel een kat vaak zijn eigen gangetje kan gaan, is er vaak toch een sterke band tussen het dier en zijn baasje. Ziektes en verwondingen die de kat oploopt, wil je daarom natuurlijk zo snel mogelijk laten behandelen, ook wanneer dit niet direct zichtbaar is. Ga dus regelmatig met het dier naar de dierenarts, om te controleren of hij nog steeds zo lekker in zijn vel zit!

Cavia's

Cavia’s zijn leuke kleine beestjes, wat helaas ook betekent dat ze gevoelig zijn voor ziektes. Wanneer ze eenmaal een tijd lang ergens last van hebben, is het lastig voor een cavia om hier weer bovenop te komen. Wanneer je er vroeg bij bent en je diertje snel naar de dierenarts brengt, kan hij er vaak wel wat aan doen. Twijfel dus niet te lang wanneer je vermoedt dat jouw cavia ergens last van heeft!

Konijnen

Konijnen vinden het heerlijk om zo nu en dan lekker los rond te hupsen. Dit betekent echter wel dat ze zich gemakkelijk in de nesten kunnen werken, wanneer ze bijvoorbeeld aan een stroomkabel of een giftige plant gaan knagen. Om te controleren of er geen ernstige schade is opgetreden wanneer dit gebeurt, kun je je konijn naar de dierenarts brengen, net als bij de tussentijdse controles.

Knaagdieren

Hamsters zijn kleine dieren, maar dat betekent niet dat ze nooit naar de dierenarts hoeven. Ook deze kleine beestjes kunnen last krijgen van ziektes. Wanneer je er snel bij bent, zijn deze meestal wel te genezen. Breng jouw hamster dus regelmatig naar de dierenarts, om te controleren of hij nog gezond is. Zo kan hij snel worden behandeld wanneer er iets aan de hand is.

Ratten

Wilde fretten vinden mensen vaak maar vies, maar wanneer ze tam zijn, zijn het juist hele leuke huisdieren. Omdat fretten van oorsprong ook prooidieren zijn van grotere dieren, willen ze zo min mogelijk zwakte tonen. Hierdoor is het vaak moeilijk aan de beestjes te zien of ze ziek zijn of pijn hebben. Wanneer je het wel ziet, is de ziekte vaak al in een ver stadium, en is het belangrijk dat hij zo snel mogelijk naar de dierenarts wordt gebracht.

Vogels

Hoewel je bij huisdieren misschien niet direct aan parkieten denkt, worden ook deze vogels veel gehouden in huizen in Nederland. Over het algemeen gaat dit goed, maar ook deze dieren kunnen te maken krijgen met ziektes. Wanneer je je zorgen maakt om het welzijn van je huisdier, kun je hem altijd even naar de dierenarts brengen voor een controle.

Slangen

Sommige mensen gruwelen van het idee, maar voor anderen zijn slangen juist een prima huisdier die ze niet snel kwijt zouden willen. Omdat slangen regelmatig last kunnen krijgen van bijvoorbeeld bloedluizen en teken, is het belangrijk om ze snel naar de dierenarts te brengen, zodat de dieren er snel weer vanaf kunnen komen. Zo kunnen ze nog een hele tijd in goede gezondheid verder leven.

Dierenartsen in Hilversum

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Hilversum

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Hilversum? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor crisis. Dus als uw kat, konijn, of leguaan met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Hilversum? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.