Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Leeuwarden

Vind op huisdierkliniek.nl direct een dierenarts in de buurt van Leeuwarden. Met meer dan 59422 huisdieren, waaronder minimaal 27010 katten en meer dan 21608 honden is Leeuwarden met recht een diervriendelijke gemeenschap. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw trouwe vriend in goede handen is. Heeft u als dierenarts Leeuwarden gekozen als de locatie waar u praktiseert? Bent u tevens op zoek naar nieuwe klanten in Leeuwarden en wilt u dit op een professionele wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Leeuwarden:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Bij vrouwtjes honden kunnen er op latere leeftijd vaak melkkliertumoren ontwikkelen. Bent u niet van plan om uw hond te fokken dan kunt u het beste uw hond laten castreren. Dit heeft een beschermende werking tegen dingen zoals melkkliertumor. Bij mannetjes is het zo dat zij wat minder macho gedrag zullen uiten en rustiger zullen worden. Overleg altijd de voor en nadelen met uw dierenarts.

Katten

Veel katten lopen tegenwoordig buiten. Helaas kunnen we niet altijd bij onze katten blijven om te kijken wat ze allemaal doen als ze buiten zijn. Mocht het zo zijn dat uw kat verder gaat dan alleen de tuin dan wilt u na gaan denken over uw kat een chip geven. Als uw kat gechipt is kan hij altijd teruggevonden worden als hij vermist wordt. De kat heeft er geen last van.

Cavia's

Er zijn een aantal signalen die wijzen op ziekte, deze signalen zijn: lusteloosheid, diarree, verstopping, overmatig krabben, moeilijk bewegen en verminderde eetlust. Als u merkt dat uw cavia minstens één van de symptomen weergeeft dan is het slim om even langs de dierenarts te gaan voor een gezondheidscheck zodat u er vroeg bij kunt zijn. Vaak kan er veel meer gedaan worden aan een ziekte op een makkelijkere manier als het vroeg ontdekt wordt.

Konijnen

Stress is heel snel een oorzaak van problemen bij een konijn. Hij kan bijvoorbeeld al gestrest raken als er een hond voor het hok zit te kijken zonder foute bedoelingen omdat uw konijn dit ziet als een roofdier. Ook harde geluiden kunnen stress met zich mee brengen. Zorg dat uw konijn zich altijd op zijn gemak voelt om gezondheidsklachten te vermijden. Vraag indien nodig (bijvoorbeeld voor oud&nieuw) voor een kalmeringsmiddel aan uw dierenarts.

Knaagdieren

Soms is het wel zo gezellig om uw knaagdier los rond te laten lopen om van de vrijheid te genieten. Toch is dit niet altijd een goed idee. Sommige knaagdieren kunnen slecht tegen hitte en andere knaagdieren juist weer slecht tegen kou. Als u niet zeker weet welke van de twee geldig is voor uw knaagdier neem dan contact op met een dierenarts. Zorg ook dat het verblijf van het dier hierop is afgesteld.

Fretten

Net zoals vele andere dieren krijgen fretten ook te maken met vlooien en teken. Er zijn bestrijdingsmiddelen op de markt die u kunt gebruiken op uw fret vanaf 6 maanden oud. Meestal is dit in de vorm van een spot-on, ook wel bekend als het pipetje. Dit pipetje moet meestal in de nek aangebracht worden zodat de fret de substantie niet kan inslikken. Vraag uw dierenarts voor advies wat betreft welk merk het beste werkt.

Vogels

Vogels leven over heel de wereld maar dat wist u natuurlijk al. Wat u misschien niet wist is dat elk soort vogel een andere omgeving nodig heeft om in te leven. Zo zijn er bijvoorbeeld veel verschillende soorten zand en ieder soort zand hoort weer bij een bepaald soort vogel. Vraag uw dierenarts om advies als u een goed beeld wilt krijgen van wat een goede omgeving zou zijn voor uw vogel.

Reptielen

Parasieten zijn een vaak voorkomend iets bij reptielen. Een infectie die veroorzaakt wordt door parasieten heeft effect op de darmen wat er voor zorgt dat de ontlasting dun of slijmerig wordt en soms zelfs diarree. Het zou verstandig zijn om een paar keer per jaar de ontlasting te laten controleren op de aanwezigheid van parasieten door een dierenarts, ook al is het maar preventief.

Dierenartsen in Leeuwarden

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Leeuwarden

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Leeuwarden? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor noodgevallen. Dus als uw kat, konijn, of vogel met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Leeuwarden? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.