Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Leidschendam

Vind op huisdierkliniek.nl moeiteloos een dierenarts in de buurt van Leidschendam. Met meer dan 40822 huisdieren, waaronder minimaal 18555 katten en meer dan 14844 honden is Leidschendam met recht een diervriendelijke stad. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Leidschendam gekozen als de plek waar u praktiseert? Bent u ook op zoek naar nieuwe klanten in Leidschendam en wilt u dit op een doeltreffende manier aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Leidschendam:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Honden komen vaak in aanraking met ziektes, vooral wanneer ze ouder worden. En met het doorfokken waar veel honden tegenwoordig onder lijden wordt dit er niet beter op. Op eventuele ernstige ziektes toch voor te blijven, kun je het beste toch jaarlijks met jouw hond naar de dierenarts gaan. Het kan in ieder geval geen kwaad en kan eigenlijk alleen maar goeds brengen.

Katten

Katten zijn het meest voorkomende huisdier in Nederland, en hierom zien wij ook veel katten bij de dierenarts. Vooral ook omdat katten ook een jaarlijkse controle vereisen, net als honden. Niet iedereen weet dit maar ook katten moeten jaarlijkse inentingen krijgen en ontwormd worden. Vergeet dus niet om met jouw kat even langs te komen wanneer je al een lange tijd niet meer bent geweest. Zo weet je meteen zeker dat jouw kat helemaal gezond is.

Cavia's

Cavia’s krijgen nogal snel last van maag- en darmproblemen. Vooral diarree ligt op de loer wanneer ze geen goed dieet krijgen. Alle koolsoorten moet je bijvoorbeeld bij cavia’s uit de buurt houden. Maar het overstappen op een andere soort voeding kan het dier ook al darmproblemen bezorgen. Let dus goed op met de voeding van jouw cavia, en stap naar de dierenarts wanneer het niet helemaal goed lijkt te gaan.

Konijnen

Konijnen willen nog weleens ziek worden, en dit merk je niet altijd direct op. Vooral wanneer je meerdere konijnen in hetzelfde hok houdt moet je opletten. Ze kunnen elkaar snel besmetten. Is een konijn ziek geworden in jouw hok dan is het slim om de andere ook te laten controleren. Zo weet je zeker dat de andere niet besmet zijn door het eerste zieke konijn.

Knaagdieren

Hamsters zijn erg leuke huisdieren om te hebben, en veel mensen genieten er dan ook met volle teugen van. Maar je moet natuurlijk wel goed voor jouw hamsters blijven zorgen, anders kunnen ze ernstig ziek worden. En wanneer ze toch ziek worden moet je wel een dierenarts kennen die ook hamsters behandelen. Bij ons kun je in ieder geval altijd terecht met jouw hamsters.

Fretten

In Nederland worden ook fretten steeds populairder als huisdier, en dit is logisch want fretten zijn enorm leuk om te houden als huisdier. Maar ook fretten moeten goed verzorgd worden, en dit moet je onderschatten. Zo komt het dieet van fretten erg nauw bijvoorbeeld. Wanneer je iets niet weet kun je altijd naar de dierenarts komen voor advies over een juiste verzorging van jouw fret.

Vogels

Veel mensen houden kanaries tegenwoordig, en dit is makkelijk te begrijpen. Kanaries geven toch wat extra gezelschap, maar ze vereisen niet enorm veel aandacht. Bovendien worden kanaries zelden ziek, want natuurlijk geweldig is, maar dit betekent niet dat het onmogelijk is. Wanneer jouw kanarie toch ziek zou worden moet je wel een dierenarts kennen waar je naartoe kunt. Bij ons zijn kanaries in ieder geval welkom.

Hagedissen

Hagedissen zijn prachtige dieren en kunnen geweldig zijn om als huisdier te hebben, maar ze hebben wel de juiste verzorging nodig. Wanneer hagedissen niet goed verzorgd worden lopen ze de kans op ziektes, die uiteindelijk zelfs dodelijk zouden kunnen zien. Doe dus goed onderzoek voordat je hagedissen in huis neemt, en zorg dat je weet bij welke dierenarts je terecht kunt zodra jouw hagedis ziekjes wordt.

Dierenartsen in Leidschendam

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Leidschendam

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Leidschendam? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenartsen zijn bereikbaar voor crisis. Dus als uw hond, konijn, of slang met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Leidschendam? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.