Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Naaldwijk

Vind op huisdierkliniek.nl meteen een dierenarts in de buurt van Naaldwijk. Met meer dan 57664 huisdieren, waaronder minimaal 26211 katten en meer dan 20968 honden is Naaldwijk met recht een diervriendelijke gemeente. Als dierenliefhebber bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw trouwe vriend in goede handen is. Heeft u als dierenarts Naaldwijk gekozen als de plaats waar u praktiseert? Bent u evengoed op zoek naar nieuwe patiënten in Naaldwijk en wilt u dit op een effectieve wijze aanpakken? Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Naaldwijk:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Net zoals mensen hebben sommige honden last van een voedsel allergie. De meeste brokken zijn zo gemaakt met dit in gedachten, hierdoor blijven allergische reactie uit. Allergische reacties treden dan ook vaak op als een hond snoept van etenswaren die normaal niet in zijn eetpatroon zitten. Mocht dit optreden dan zal een hond braken, last hebben van diarree of jeukende plekken krijgen. Om meer te leren over het omgaan met allergieën kan je een dierenarts om hulp vragen.

Katten

Katten zijn over het algemeen actieve beesten, daarom moeten ze veel eten en drinken. Toch kan het voorkomen dat je kat meer drinkt dan normaal. Dit kan duiden op leverproblemen. Een kat met leverproblemen zal meer drinken en ook vaker plassen dan normaal. Ook kan een kat last hebben van braken en diarree. Gelukkig is dit behandelbaar, mits je op tijd ingrijpt. Let daarom altijd goed op het gedrag van je kat en in de veranderingen hierin.

Cavia's

Eet jouw cavia slecht, of beweegt hij minder? Dan kan het zo zijn dat je cavia ziek is. Dit gedrag kan heel veel oorzaken hebben. Zo kan hij last hebben van zijn tanden maar hij kan ook depressief zijn. Cavia’s zijn van nature erg sociale dieren. Als zij niet genoeg aandacht krijgen of niet genoeg kunnen spelen, dan zullen ze snel depressief raken. Het is daarom ook aan te raden om cavia’s altijd in paartjes van twee te houden, dan hebben ze altijd een maatje. Mochten ze vervolgens nog steeds raar gedrag vertonen, dan is er waarschijnlijk iets fysieks aan de hand. In dat geval moet je snel naar de dierenarts.

Konijnen

Konijnen kunnen last krijgen van diarree, gelukkig is dit gemakkelijk te herkennen. Let wel op dat het normaal is voor konijnen om ‘s nachts een wat zachtere ontlasting te hebben. Als jouw konijn overdag een zachter plakkerige uitscheiding achterlaat, dan is dit een teken van diarree. Meestal gaat dit vanzelf over en wordt het veroorzaakt door een slecht eetpatroon. Een arts kan je helpen met het vinden van het correcte dieet voor jouw konijn. Sommigen hebben meer vezels nodig, waarin anderen meer baat hebben bij meer groentes.

Knaagdieren

Het kan voorkomen dat jouw knaagdier ineens kale plekken heeft. Meestal komt dit door vlooien of mijt. Let op, in beide gevallen is dit zeer besmettelijk en er is dan ook een grote kans dat andere huisdieren hier ook last van hebben. Neem in dit geval alle huisdieren apart in quarantaine en behandel ze met geschikte shampoo of anti-vlooien middel. Blijven de vlooien terugkomen of groeit de vacht niet terug, dan kan het zijn dat er iets anders aan de hand is. In dit soort gevallen is het slim om jouw knaagdier te laten behandelen door een dierenarts.

Ratten

Ratten zijn als huisdier hele lieve beestjes met een groot denkvermogen. Ook hebben ze een grote eetlust voor hun grootte. Het is dan ook raar voor een rat om op de normale tijden minder te eten. Mocht dit voorkomen dan is dat een goede indicator van ziekte. Je kan in dit soort gevallen voor de zekerheid je rat wegen, als er een fluctuatie in gewicht is dan kan je maar beter snel naar de dierenarts toe.

Vogels

Parkieten zijn over het algemeen zeer sociale en lieve dieren. Het is daarom ook niet normaal voor een parkiet om uit het niets een mens aan te vallen, vooral als hij dit normaal nooit zou doen. Mocht jouw parkiet jou ineens aan gaan vallen, dan is dit waarschijnlijk een teken dat er iets mis met hem is. Zodra een dier in pijn is, is hij zwak. Hierdoor zullen ze er alles aan doen om zich te beschermen, en is in de ogen van de parkiet zelfs jouw hand een vijand.

Papegaai

Een veel voorkomend teken van ziekte in papegaaien is het uitvallen van veren. Natuurlijk kan het gebeuren dat er af en toe een veer uit valt, immers mensen verliezen ook wel eens een paar haren. Echter kan het voorkomen dat papegaaien veel veren in een korte tijd verliezen. Dit kan niet alleen duiden op een zwakke huid en vleugel, maar is ook een teken van algemene ziekte in papegaaien.

Dierenartsen in Naaldwijk

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Naaldwijk

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Naaldwijk? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor noodsituaties. Dus als uw kat, konijn, of leguaan met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Naaldwijk? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.