Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Nijmegen

Vind op huisdierkliniek.nl makkelijk een dierenarts in de buurt van Nijmegen. Met meer dan 94777 huisdieren, waaronder minimaal 43080 katten en meer dan 34464 honden is Nijmegen met recht een diervriendelijke stad. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Nijmegen gekozen als de plek waar u praktiseert? Bent u ook op zoek naar nieuwe cliënten in Nijmegen en wilt u dit op een effectieve wijze aanpakken? Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Nijmegen:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Je hoort het wel vaker, honden worden ouder en hebben steeds meer kans op van allerlei ziektes. Dit is natuurlijk verschrikkelijk, maar er zijn wel acties die je kunt ondernemen om de kans te verminderen. Een dierenarts kan jou hier veel meer over vertellen, hij kan je nog beter helpen als je jouw hond meteen laat controleren. Zo kom je erachter hoe gezond jouw hond nog is en wat je moet doen om hem zo te houden.

Katten

Je weet het misschien niet maar ook katten hebben een jaarlijkse controle voor hun gezondheid en moeten ook jaarlijks de juiste vaccinaties ontvangen. Dit kan allebei bij de dierenarts gebeuren en hoeft dus niet te erg te zijn. Het kan wel stressvol zijn voor de kat, probeer het dus zo comfortabel als mogelijk te maken voor de kat.

Cavia's

Cavia’s zijn enorm leuke dieren om te hebben, je kunt er heerlijk mee knuffelen en je kunt er zelfs een beetje mee spelen. Wanneer jij van je cavia’s houd wil je ze natuurlijk de beste verzorging geven. Het behouden van een goede gezondheid hoort hier natuurlijk ook bij. Zo moet je ervoor zorgen dat jouw cavia gebalanceerd eet maar ook dat hij naar de dierenarts gaat wanneer dit nodig is.

Konijnen

Laatst hoorden we hier weer over, de konijnenziekte. Wanneer jouw konijn hiermee besmet zou raken is het vrijwel altijd dodelijk, en de konijnenziekte was weer een epidemie door het land. Een vaccinatie kan hier jouw konijnen tegen beschermen, deze kun je bij de dierenarts laten zetten. Ook oplettendheid is belangrijk, zo kun je op tijd naar de dierenarts stappen wanneer hij toch ziek wordt.

Hamsters

Voor sommige mensen zijn hamsters enkele van hun allerbeste vrienden, en dit snappen wij aangezien hamsters enorm leuke huisdieren zijn. Dit is dan ook de reden dat je altijd goed voor je hamsters wilt zorgen. Zorg bijvoorbeeld voor een mooi hok, gezonde voeding en zorg ervoor dat hij niet ziek wordt. Dit doe je door hem onder andere een goede voeding te geven zodat hij geen diarree heeft en hij moet een warm plekje hebben om verkoudheid te voorkomen.

Fretten

Er komen steeds meer fretten in Nederland wonen, we hebben er nu al meer dan 40 000 als huisdier, en dat aantal stijgt nog steeds. Wanneer jij van je fret houd wil je natuurlijk goed voor hem zorgen, en hier komen enkele dingen bij kijken. Zo hebben fretten een uitgebalanceerd dieet nodig zodat hun maag en darmen gezond blijven. Wanneer jij hier advies voor wilt kun je altijd naar de dierenarts stappen.

Parkieten

Het hebben van parkieten in je huis kan enorm leuk zijn en veel mensen houden van hun parkieten alsof het familie is. Je wilt dus goed voor de parkieten zorgen, en voorkomen dat ze ziek worden hoort hier ook bij. Het is belangrijk dat je het herkent wanneer jouw parkieten ziek zijn. Symptomen die hier bij horen zijn onder andere opgezette veren en verlies van eetlust.

Schildpadden

Schildpadden zijn leuk om in een terrarium te houden, en dan heb je ook nog redelijk veel keus tussen verschillende soorten schildpadden. Je had er misschien niet aan gedacht dat schildpadden ook ziek kunnen worden, maar helaas wel. Schildpadden kunnen er al snel last krijgen van gezondheidsproblemen wanneer ze niet alle nodige vitaminen nodig. Wanneer je iets vreemds merkt aan zijn gedrag is het verstandig om naar de dierenarts te gaan.

Dierenartsen in Nijmegen

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Nijmegen

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Nijmegen? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenartsen zijn bereikbaar voor spoed. Dus als uw kat, hamster, of leguaan met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Nijmegen? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.