Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Oss

Vind op huisdierkliniek.nl moeiteloos een dierenarts in de buurt van Oss. Met meer dan 49592 huisdieren, waaronder minimaal 22542 katten en meer dan 18033 honden is Oss met recht een diervriendelijke stad. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw dier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Oss gekozen als de locatie waar u praktiseert? Bent u ook op zoek naar nieuwe patiënten in Oss en wilt u dit op een adequate wijze aanpakken? Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Oss:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Net als mensen zijn honden gevoelig voor verschillende medische aandoeningen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan epilepsie of ademhalingsproblemen, maar ook aan vlooien en andere externe complicaties. Een toegewijde eigenaar doet natuurlijk alles om die problemen zo veel mogelijk te beperken! Gelukkig kan een goede dierenarts daarbij helpen. Een regelmatige check zorgt ervoor dat problemen nooit jarenlang onder de radar blijven en zo meteen opgelost kunnen worden.

Katten

Normaal gesproken houden katten zichzelf netjes schoon. Gebeurt dat niet, dan betekent dat vaak dat er iets aan de hand is. Een normaal gesproken zindelijke kat plast zeker niet in huis om jou te ergeren: het betekent dat hij iets onder de leden heeft, zoals een ernstige blaasontsteking. Neem een kat dus altijd meteen mee naar de dierenarts. Hetzelfde geldt voor andere symptomen, zoals bijvoorbeeld plotselinge vermagering of kale plekken.

Cavia's

Net als alle huisdieren kunnen ook cavia’s ziek worden. De beste manier om dat te voorkomen is een regelmatige check bij de dierenarts. Die kan bijvoorbeeld controleren of de cavia voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Ook operaties zoals castratie zijn bij de dierenarts uit te voeren. Een extra reden voor een bezoek aan de dierenarts is als uw cavia zich plotseling schuwer begint te gedragen. Negeer dat niet: vaak is die schuwheid namelijk een teken dat er echt iets mis is!

Konijnen

Konijnen zijn schattige pluizenbollen met verrassend veel gevoel voor avontuur. En dat wil nog wel eens voor problemen zorgen! Zo komt het regelmatig voor dat konijnen die los in de tuin lopen dingen eten die ze niet goed kunnen verdragen. Een snel bezoek aan de dierenarts is dan de beste manier om zeker te weten dat er niets ernstigs aan de hand is. Daarnaast is het natuurlijk noodzakelijk om uw konijntjes jong in te laten enten.

Knaagdieren

Knaagdieren zijn in het wild prooidiertjes, wat betekent dat ze zich snel verstoppen als er iets aan de hand is. Dat geldt dus ook als ze ziek zijn! Het gevolg is dat baasjes problemen zeker niet altijd zomaar opmerken. Toch kunnen knaagdieren nare ziektes oplopen, zoals verkoudheden of irritaties van de luchtwegen. Tandproblemen kunnen ook nare consequenties hebben. Is uw knaagdier plotseling ongewoon schuw, aarzel dan niet om een medische check uit te laten voeren!

Fretten

Fretten worden in Nederland steeds populairder als huisdieren. Omdat ze echter nog relatief weinig gehouden worden, weten veel mensen er erg weinig vanaf. Dat kan allerlei problemen bij de verzorging veroorzaken! Let er daarom op dat u zich bij aanschaf van een fret goed inleest. Het belangrijkst is om de jaarlijkse inentingen niet te vergeten. Als u dan toch bij de dierenarts bent, kan die u verdere belangrijke informatie direct meegeven

Vogels

Papegaaien zijn populaire huisdieren dankzij hun gave om mensen na te praten. Hartstikke leuk om te hebben, natuurlijk! Toch betekent dat niet dat er met papegaaien niets mis kan gaan. Er zijn bijvoorbeeld een aantal ziekten die bij deze vogels wel eens de kop op steken, zoals de papegaaienziekte. In ernstige gevallen kunnen ook mensen daardoor besmet raken. Wees dus voorzichtig en bezoek een dierenarts als de papegaai zich gek gedraagt.

Reptielen & Slangen

Slangen vind je niet in ieder Nederlands huishouden terug. Toch houden steeds meer mensen deze mooie dieren als huisdier! Het is wel ontzettend belangrijk om te onthouden dat slangen veel verzorging nodig hebben. Iedere soort heeft daarbij weer eigen wensen en problemen. Breng bij aanschaf van een slang snel eens een bezoekje aan een gespecialiseerd dierenarts die u precies kan vertellen waar u voor uit moet kijken! Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

Dierenartsen in Oss

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Oss

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Oss? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenartsen zijn bereikbaar voor crisis. Dus als uw kat, konijn, of fret met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Oss? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.