Dierenarts Purmerend

Vind op huisdierkliniek.nl direct een dierenarts in de buurt van Purmerend. Met meer dan 43993 huisdieren, waaronder minimaal 19997 katten en meer dan 15997 honden is Purmerend met recht een diervriendelijke gemeente. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Purmerend gekozen als de plaats waar u praktiseert? Bent u tevens op zoek naar nieuwe cliënten in Purmerend en wilt u dit op een professionele wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Purmerend:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Wanneer jij een hond hebt begrijp jij ook dat mensen met een hond alles voor hun hond zouden doen. En toch slaan veel mensen met hun hond de jaarlijkse controle over. Dit is niet zo slim want verborgen ziektes kunnen tijdens deze controle naar boven komen, bovendien is het krijgen van inentingen ook belangrijk. Heb jij alles voor jouw hond over? Sla dan ook het jaarlijkse bezoek aan de dierenarts niet over.

Katten

Katten worden vaker ziek dan je misschien denkt, vooral wanneer ze ouder worden liggen ziektes steeds vaker op de loer. Zo is nierfalen niet erg zeldzaam bij katten, en dan vooral oudere katten. Hierom is de jaarlijkse controle zo belangrijk, hier kan tijdig achter een dergelijk probleem gekomen worden. Dan is het geneesproces een stuk gemakkelijker en sneller met bovendien meer kans van slagen.

Cavia's

Cavia’s zijn leuke huisdieren, je kunt er mee spelen, knuffelen en als je echt vastberaden bent trucjes leren. Kortom, je wilt ze zo lang als mogelijk bij je hebben. Cavia’s leven een stuk langer wanneer je goed op hun gezondheid let. Dit houdt in dat je ze goede voeding geeft maar ook dat je ze goed in de gaten houdt. Cavia’s laten het niet snel zien wanneer ze ziek zijn, en hierom moet je ze goed in de gaten houden.

Konijnen

Ook met konijnen moet je soms naar de dierenarts, ze worden sneller ziek dan je misschien denkt. Zorg er dus voor dat je altijd een dierenarts in jouw achterhoofd hebt waar je met jouw konijn naartoe kunt. Bij ons kun je met jouw konijn in ieder geval altijd terecht.

Hamsters

Hamsters zijn het soort huisdier dat je aan kleine kinderen geeft omdat ze weinig verzorging vereisen. En dit is wel waar, maar ze moeten natuurlijk verwaarloosd worden. Let er dus wel goed op dat de hamsters een goede voeding krijgen, anders kunnen ook hamsters ziek worden. Merk je toch dat het niet helemaal goed gaat met de hamsters en weet je niet waarom, kom dan altijd naar de dierenarts.

Fretten

Fretten worden steeds populairder als huisdier, en dit is natuurlijk geweldig. Maar helaas weten niet alle mensen die een fret nemen hoe deze eigenlijk verzorgd moeten worden. Deze fretten worden dan vaak ziek en moeten uiteindelijk naar de dierenarts. Zorg er dus voor dat je weet hoe jouw fret verzorgd moet worden, bij de dierenarts kunt u in ieder geval altijd advies krijgen over de verzorging van uw fret.

Vogels

Ook vogels kunnen ziek worden, zo zal de vogelgriep je niet vreemd in de oren klinken. Dit is een gevaarlijke ziekte die door vogels wordt verspreid maar die ook mensen kunnen krijgen. Nu zal jouw kanarie hier niet snel last van hebben, maar andere ziektes kunnen wel voorkomen. Zorg er dus voor dat je een dierenarts kent waar je met jouw kanarie naartoe kan, bij ons kan je altijd terecht met je kanarie

Hagedissen

Hagedissen zijn koudbloedig zoals je waarschijnlijk wel weet, en dus is de omgevingstemperatuur erg belangrijk wanneer het gaat om de huisvesting van deze dieren. Wanneer ze toch een ziekte oplopen moeten hagedissen de mogelijkheid om warmte op te zoeken zodat ze koorts kunnen krijgen. Een dierenarts kan je sowieso meer vertellen over de juiste huisvesting van jouw hagedissen.

Dierenartsen in Purmerend

Spoed dierenarts Purmerend

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Purmerend? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor noodsituaties. Dus als uw hond, konijn, of leguaan met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Purmerend? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.