Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Roosendaal

Vind op huisdierkliniek.nl makkelijk een dierenarts in de buurt van Roosendaal. Met meer dan 42333 huisdieren, waaronder minimaal 19242 katten en meer dan 15394 honden is Roosendaal met recht een diervriendelijke stad. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Roosendaal gekozen als de locatie waar u praktiseert? Bent u tevens op zoek naar nieuwe cliënten in Roosendaal en wilt u dit op een adequate wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Roosendaal:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Niet bij elke dierenarts behandelen ze kanaries, maar ook kanaries kunnen ziek worden. Nu worden kanaries niet zo snel ziek en zal je dus ook zelden met jouw kanarie naar de dierenarts moeten. Maar wanneer er toch iets mis is kun je bij ons altijd terecht, aangezien wij ons ook in kanaries specialiseren.

Katten

Ook katten hebben een jaarlijkse controle nodig. Zo moeten ook katten ingeënt worden, en moeten zij regelmatig ontwormd worden. Erfelijke ziektes komen dan niet zo vaak voor bij katten, maar ook ras katten kunnen hier last van hebben. En hier geld weer hetzelfde, wanneer je er eerder bij bent is er meer kans op een goede genezing. Maak dus vandaag de afspraak als je al lang niet meer naar de dierenarts bent geweest met jouw kat.

Cavia's

Cavia’s zijn van nature prooidieren, wat betekent dat ze het zoveel als mogelijk proberen te verbergen wanneer ze ergens last van hebben. Dit komt doordat zwakke dieren eerder worden opgejaagd in de natuur. Hierdoor kan het nu wel moeilijk zijn om het op te merken wanneer jouw cavia ergens last van heeft. Let dus altijd goed op of je iets merkwaardigs opmerkt, en stap naar de dierenarts wanneer je vermoedt dat er iets mis is.

Konijnen

Een ziekte die bij konijnen vaak voorkomt staat bekend als de draaiziekte of E. cuniculi. Deze ziekte wordt gekenmerkt door een scheve kop en het uiteindelijk alleen nog maar kunnen draaien van het konijn. Deze ziekte wordt vaak veroorzaakt door stress en leid vaak tot de dood. Maar wanneer je op tijd naar de dierenarts stapt is er nog een goede kans op genezing.

Knaagdieren

Hamsters kunnen net als mensen verkouden worden. Ook zij hebben dan last van een loopneus. Merk jij op dat jouw hamster hier last van heeft dan moet je is over de plaatsing van het hok na gaan denken. Dit soort verkoudheid bij hamsters wordt vaak namelijk veroorzaakt door tocht. En als het na een verplaatsing van het hok nog niet weg gaat dan kunt u altijd langs de dierenarts gaan.

Fretten

Fretten worden steeds populairder als huisdier, en dit is geweldig want fretten zijn leuke huisdieren. Helaas nemen toch veel mensen een fret zonder te weten hoe ze hier eigenlijk voor moeten zorgen. Fretten hebben een redelijke specifiek dieet nodig bijvoorbeeld, anders liggen maag- en darmproblemen op de loer. Wanneer je een fret neemt zorg er dus voor dat je jouw onderzoek doet, en anders kan de dierenarts je hier zeker over adviseren.

Vogels

Vogels worden niet snel ziek, en je zult dus ook met kanaries niet vlug naar de dierenarts toe hoeven. Maar wanneer het noodlot toch toeslaat moet je wel een dierenarts in je achterhoofd hebben om direct naartoe te gaan. Onze dierenarts behandelt ook vogels en dus ook kanaries. Wanneer jouw vogel dus verschijnselen van ziekte begint te tonen kun je bij ons altijd terecht

Hagedissen

Hagedissen zijn enorm leuke dieren om naar te kijken en kunnen perfecte huisdier zijn als je een aparter huisdier wilt maak niet iets wat enorm veel moeite kost. Toch is een goede verzorging ook voor hagedissen erg belangrijk, anders kunnen ook zij ziek worden. Merk je toch iets typisch aan jouw hagedis? Stap dan meteen naar de dierenarts zodat je zeker weet dat er niks ernstigs aan de hand is.

Dierenartsen in Roosendaal

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Roosendaal

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Roosendaal? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenartsen zijn bereikbaar voor noodsituaties. Dus als uw kat, konijn, of slang met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Roosendaal? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.