Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Rotterdam

Hebt u voor een dierenarts Rotterdam en omstreken doorzocht? Met zo’n 631155 inwoners, ongeveer 125.000 honden meer dan 150.000 katten en nog meer andere huisdieren is dat helemaal niet zo gek. Als dierenliefhebber bent u simpelweg op zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in Rotterdam en bent u ervan verzekerd dat uw trouwe viervoeter in goede handen is. Bekijk hieronder het aanbod dierenartsen bij u in de buurt:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Dit huisdier is een maatje voor het leven en staat voor altijd aan je zijde, de meeste dan. Dit is dan ook de reden dat je jouw maatje graag gezond wilt houden. Een goede dierenarts kan je hiermee helpen. Wanneer je jouw hond regelmatig laat controleren en zijn inentingen geeft zal hij veel langer gezond en vitaal blijven, zo kun je vele jaren van zijn gezelschap genieten.

Katten

Katten zijn graag buiten en zo kunnen ze nog weleens ziektes oplopen, of wonden door andere katten of het klimmen. Je wilt niet dat jouw vriend moet lijden of erger nog, hieraan sterft. Wanneer je op tijd en regelmatig naar de dierenarts gaat is dit dan ook helemaal niet nodig. Zo zal een klein wondje hem niet klein krijgen en zal zijn leven een stuk langer en fijner zijn.

Cavia's

Deze kleine knaagdiertjes worden vaak over het hoofd gezien, maar voor veel mensen betekenen ze toch wel erg veel. Dus ook cavia’s moeten gezond gehouden worden. En ook cavia’s willen nog weleens een ziekte oplopen, dus het is belangrijk dat ze goed in de gaten worden gehouden. Dus houdt deze kleine knaagdiertjes gezond en vitaal door naar de dierenarts te stappen zodra je iets opvallends ziet.

Konijnen

Konijnen hebben vaker dan je denkt last van gezondheidsproblemen, zo zijn er ziektes zoals de draaiziekte die bijna exclusief bij konijnen voorkomen. Dan is het ook nog het geval dat konijnen het proberen te verbergen wanneer ze niet lekker zijn. Het is dus belangrijk dat je ze goed in de gaten houdt zodat je naar de dierenarts kunt gaan zodra je merkt dat jouw konijntje ziek zou kunnen zijn.

Hamsters

Een onjuiste voeding kan erg gevaarlijk zijn voor hamsters, dit kan weleens resulteren in diarree, wat bij hamsters vaak een dodelijke afloop heeft. Het is dus belangrijk dat een hamster de juiste voeding krijgt, en een dierarts kan je hierbij helpen door te adviseren. En zodra je merkt dat jouw hamster diarree heeft kan de dierenarts het hamstertje natuurlijk genezen.

Fretten

Fretten worden steeds populairder als huisdier in Nederland, momenteel zijn het er nog tussen de 40 000 en 50 000, maar dit aantal stijgt nog steeds. Dit is natuurlijk geweldig maar niet iedereen weet even goed hoe fretten verzorgt moeten worden. En wanneer er dan toch iets fout gaat moet je natuurlijk een dierenarts hebben waar je meteen naar toe kunt stappen. En een dierenarts die je kan adviseren of het verzorgen van jouw fret.

Parkieten

Parkieten lijken makkelijk te zijn om te onderhouden, maar ook zij willen nog weleens ziek worden. En het is soms moeilijk te zien wanneer parkieten ziek zijn. Wanneer je echt moet gaan opletten is als jouw parkiet stopt met eten. Een parkieten kan maar 24 uur zonder eten, dus je moet direct naar de huisarts zodra je merkt dat jouw parkiet is gestopt met eten.

Slangen

Slangen zijn niet het meest doorsnee huisdier, en dus kan het nog weleens moeilijk zijn om een geschikt dierenarts voor deze dieren te vinden. Maar hier bij ons kunnen alle soorten huisdieren terecht, dus slangen net zo goed. En ook slangen willen nog weleens ziek worden, dus het is handig om een dierenarts in je achterhoofd te hebben waar je direct naartoe kunt gaan.

Dierenartsen in Rotterdam

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Rotterdam

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Rotterdam? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor crisis. Dus als uw kat, duif, of leguaan met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Rotterdam? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.