Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Schiedam

Vind op huisdierkliniek.nl eenvoudig een dierenarts in de buurt van Schiedam. Met meer dan 42435 huisdieren, waaronder minimaal 19288 katten en meer dan 15431 honden is Schiedam met recht een diervriendelijke stad. Als dierenliefhebber bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw dier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Schiedam gekozen als de locatie waar u praktiseert? Bent u ook op zoek naar nieuwe cliënten in Schiedam en wilt u dit op een efficiënte manier aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Schiedam:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Honden zijn kwetsbaar voor veel verschillende ziektes, deze variëren van een blaasontsteking tot oormijt. Natuurlijk bepaalt ook het ras hoe gevoelig de hond is voor een bepaalde ziekte. Toch zijn de meeste ziektes bij honden te genezen, wanneer je maar op tijd naar de dierenarts stapt. Hierom is het belangrijk om ook bij twijfel naar de dierenarts te stappen. Je kunt een keer te veel dan een keer te weinig gaan

Katten

Ook met katten moet je jaarlijks op controle bij de dierenarts, maar dit kan erg moeilijk zijn omdat katten geen fan zijn van het naar de dierenarts gaan. Om het makkelijker voor de kat te maken kun je hem beter in een reismandje meenemen en gaan wanneer er weinig wachttijd is. Bovendien kan een handdoek over de reismand in de wachtkamer paniek door andere mensen en dieren voorkomen.

Cavia's

Het kan bij cavia’s soms nogal moeilijk te zien zijn wanneer ze ergens last van hebben. Maar er zijn enkele symptomen die toch wel aangeven dat er iets niet helemaal goed is. Deze symptomen zijn onder ander een verminderde eet- of drinklust, een grote verandering in het gewicht, een verandering in de ontlasting, afscheiding bij neus, oren of mond, weinig bewegen en een agressieve houding. Wanneer je dit opmerkt bij jouw cavia is het tijd om naar de dierenarts te gaan.

Konijnen

Konijnen heb je met veel verschillende persoonlijkheden. Sommige zijn dol op mensen en absoluut niet bang, terwijl andere niet eens door hun baasje geaaid worden. Wanneer jij een schuw konijn hebt wil je waarschijnlijk niet zo snel naar de dierenarts. Maar wanneer jouw konijn last begint te krijgen van symptomen als geen eetlust of een scheve kop moet je dit maar voor lief nemen. Uiteindelijk is dat het beste voor jouw konijn.

Knaagdieren

Hamsters lijken misschien huisdieren die niet enorm veel tijd kosten en dat is over het algemeen ook wel zo, maar ook hamsters hebben een specifieke verzorging nodig. Een verkeerde plaatsing van het hok of een verkeerde voeding kunnen al leiden tot ziektes als verkoudheid of diarree. Wanneer jij iets raars opmerkt bij jouw hamsters moet je dus naar de dierenarts gaan, zo kun je misschien erachter komen waardoor jouw hamster ziek is geworden.

Fretten

Fretten verschillen op het gebied van geneeskunde enorm veel van andere huisdieren, ziektebeelden zijn compleet en ze reageren anders op medicijnen. Zo hebben fretten een erg gevoelig maag-darm kanaal en kunnen ze dus heftig reageren op bepaalde medicijnen. Wij zijn ook gespecialiseerd en fretten en zullen ook jouw fret dus goed behandelen.

Vogels

Niet bij elke dierenarts behandelen ze kanaries, maar ook kanaries kunnen ziek worden. Nu worden kanaries niet zo snel ziek en zal je dus ook zelden met jouw kanarie naar de dierenarts moeten. Maar wanneer er toch iets mis is kun je bij ons altijd terecht, aangezien wij ons ook in kanaries specialiseren.

Hagedissen

Hagedissen zijn bijzondere dieren, en tegenwoordig worden ze zelfs door sommige mensen als huisdier genomen. Dit is natuurlijk geweldig, maar je moet wel weten dat ook hagedissen ziek kunnen worden. Niet alle dierenarts behandelen hagedissen dus het is wel van essentieel belang dat je een dierenarts waar ze ook hagedissen kunnen behandelen. Schrijf de naam van deze dierenarts ergens op zodat je hem bij de hand hebt als het nodig is.

Dierenartsen in Schiedam

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Schiedam

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Schiedam? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenartsen zijn bereikbaar voor spoedbehandelingen. Dus als uw hond, hamster, of fret met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Schiedam? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.