Dierenarts Sneek

Vind op huisdierkliniek.nl eenvoudig een dierenarts in de buurt van Sneek. Met meer dan 46191 huisdieren, waaronder minimaal 20996 katten en meer dan 16796 honden is Sneek met recht een diervriendelijke gemeente. Als dierenliefhebber bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Sneek gekozen als de locatie waar u praktiseert? Bent u tegelijkertijd op zoek naar nieuwe cliënten in Sneek en wilt u dit op een efficiënte wijze aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Sneek:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Waar sommige mensen er niet aan moeten denken, is het voor anderen juist heel normaal om een rat als huisdier te hebben. Maar ook deze tamme dieren kunnen wel eens ziek worden en moeten naar de huisarts gebracht worden. Vaak is dit niet zo snel aan ze af te lezen, dus wanneer je twijfelt, is het altijd verstandig om even langs te gaan voor een controle.

Katten

Heel veel mensen in Nederland hebben één of meerdere katten in huis, waar ze erg aan gehecht zijn. Wanneer er gemerkt wordt dat de kat last heeft van een verwonding of een ziekte, wordt hij dan ook vaak direct naar de dierenarts gebracht om dit te verhelpen. Maar ook tussendoor is het slim om je kat regelmatig te laten controleren op zijn gezondheid, voor alle zekerheid.

Cavia's

Aan een cavia is niet altijd even goed te zien dat hij ziek is, dus om er zeker van te zijn dat dit lieve, kleine knaagdier nog steeds in goede gezondheid verkeert, is het verstandig om hem regelmatig even langs de dierenarts te brengen voor een controle. Zo weet je zeker dat jouw cavia niets mankeert en je nog lekker lang onbezorgd met hem kunt knuffelen!

Konijnen

Wanneer je eenmaal doorhebt dat jouw knaagdier ziek is, kan het soms helaas al te laat zijn. Om te voorkomen dat jouw konijn hier last van krijgt, kun je hem regelmatig even langs de dierenarts brengen. Hij kan jouw pluizenbol even controleren, zodat je zeker weet dat hij gezond is en hem niets mankeert. Zo kan hij weer een tijdje lekker rondhuppelen in de kamer, tuin of zijn hokje!

Knaagdieren

Wanneer een hamster in de tocht staat, kan hij nog wel eens een verkoudheidje of een griepje oplopen. Hier is het dier namelijk behoorlijk gevoelig voor. Bij de dierenarts schrijven we regelmatig antibiotica voor om het kleine huisdier er weer snel bovenop te brengen. Vertoont jouw hamster symptomen als weinig beweging, geen eetlust en een doffe blik, dan kan het geen kwaad om hem even naar de dierarts te brengen.

Fretten

Het is vaak lastig om bij een fret de ziekteverschijnselen in een vroeg stadium al te herkennen, omdat hij deze niet zo snel zal laten zien. Wanneer je dus slechts kleine veranderingen in het gedrag van je beestje ziet, zoals een verlaagde activiteit, een doffe blik en een temperatuurverandering, is het goed om hem al naar de dierenarts te brengen. Zo voorkom je dat een eventuele ziekte wordt verergerd.

Parkiet

Een parkiet die ziek is, zal dat meestal niet zo snel laten merken. Wanneer je dus doorhebt dat jouw vogel bijvoorbeeld bol zit, niet veel meer wil eten of drinken en meer slaapt, is het dus verstandig om altijd de dierenarts in te schakelen. Een dierenarts die gespecialiseerd is op het gebied van vogels, kan jouw parkiet altijd behandelen.

Reptielen

Wanneer je slang symptomen als jeuk, verminderde eetlust, braken of zwarte stipjes in het water vertoont, kan het zijn dat hij last heeft van parasieten. Je kunt dit zelf behandelen met behulp van een spray, maar het kan ook verstandig zijn om het dier naar de dierenarts te brengen. Deze weet precies hoe hij jouw reptiel moet onderzoeken en kan hem direct behandelen.

Dierenartsen in Sneek

Spoed dierenarts Sneek

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Sneek? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenartsen zijn bereikbaar voor spoed. Dus als uw hond, konijn, of vogel met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Sneek? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.