Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Spijkenisse

Vind op huisdierkliniek.nl direct een dierenarts in de buurt van Spijkenisse. Met meer dan 46986 huisdieren, waaronder minimaal 21357 katten en meer dan 17086 honden is Spijkenisse met recht een diervriendelijke gemeente. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u uitsluitend de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Spijkenisse gekozen als de locatie waar u praktiseert? Bent u tegelijkertijd op zoek naar nieuwe cliënten in Spijkenisse en wilt u dit op een adequate manier aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Spijkenisse:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Een hond is een echte mensenvriend, waardoor het logisch is dat de meeste mensen erg gehecht zijn aan hun gezelschapsdier. Zo’n vriend wil je natuurlijk niet zomaar kwijt, dus is het verstandig om het dier regelmatig naar de dierenarts te laten brengen voor een gezondheidscontrole. Het ene ras honden heeft namelijk meer aanleg voor bepaalde ziekten dan het andere en de symptomen zijn niet altijd aan het dier af te lezen.

Katten

Of jouw kat nu een huiskat is of vrij buiten rond mag lopen, ze kunnen nog wel eens de neiging hebben om allerlei gekke dingen uit te spoken. Als jouw kat een verwonding heeft opgelopen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk met hem naar de dierenarts om te kijken of er niets ernstigs aan de hand is. Daarnaast is het natuurlijk altijd handig om het dier te laten controleren op ziektes.

Cavia's

De cavia mag dan een klein huisdier zijn, maar ook dit beestje kan het best regelmatig naar de dierenarts gebracht worden voor controle. Deze dieren zijn niet vaak ziek, maar als ze ziek zijn laten ze dit niet gemakkelijk merken. Wanneer je dus merkt dat jouw cavia ziek is, kan het al te laat zijn. Het best kun je tussentijds dus bij de dierenarts de gezondheid van jouw huisdier even laten controleren.

Konijnen

Gaat jouw konijn er ook graag op uit om dingen te onderzoeken en daar ook lekker aan te knabbelen? Dan kan het zijn dat hij regelmatig een stroomstoot krijgt of giftige stoffen binnenkrijgt. Daarom, en om de ontwikkeling van bepaalde ziektes te voorkomen, is het verstandig om het dier regelmatig naar de dierenarts te brengen voor een gezondheidscheck.

Hamsters

Hamsters zijn klein en daarom vrij gevoelig, waardoor ze snel ziektes op kunnen lopen. Zo zijn ze erg gevoelig voor kou en tocht, en kunnen ze al snel een griepje te pakken krijgen, of een ernstigere ziekte. Je kunt dit bijvoorbeeld herkennen aan een doffe blik in de ogen, weinig eetlust en minder activiteit dan normaal. Wanneer je niet goed weet wat je moet doen wanneer je hamster ziek is, kun je hem altijd even naar de dierenarts brengen.

Fretten

Waar sommige mensen er niet aan moeten denken, is het voor anderen juist heel normaal om een fret als huisdier te hebben. Maar ook deze tamme dieren kunnen wel eens ziek worden en moeten naar de huisarts gebracht worden. Vaak is dit niet zo snel aan ze af te lezen, dus wanneer je twijfelt, is het altijd verstandig om even langs te gaan voor een controle.

Parkieten

Parkieten zijn vogels die lijken op papegaaien, maar ze hebben een langere staart. In Nederland wordt vooral de grasparkiet veel gehouden. Deze zal niet snel laten zien dat hij ziek is, maar toch zijn er wel een paar symptomen waar je dit aan kunt herkennen. Bij twijfel kan het geen kwaad om met de vogel naar een dierenarts te gaan die gespecialiseerd is in vogels.

Slang

Bij een dierenarts denk je misschien eerder aan de behandeling van dieren als honden, katten en knaagdieren dan aan reptielen, maar ook slangen worden regelmatig behandeld. Deze dieren kunnen namelijk last krijgen van onder andere parasieten, en wanneer je niet weet wat je hiertegen moet doen, kun je ze altijd even naar de dierenarts brengen. Deze kan jou helpen om je slang weer in goede gezondheid te krijgen.

Dierenartsen in Spijkenisse

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Spijkenisse

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Spijkenisse? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenartsen zijn bereikbaar voor noodgevallen. Dus als uw hond, duif, of slang met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Spijkenisse? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.