Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Tilburg

Vind op huisdierkliniek.nl meteen een dierenarts in de buurt van Tilburg. Met meer dan 117118 huisdieren, waaronder minimaal 53235 katten en meer dan 42588 honden is Tilburg met recht een diervriendelijke gemeente. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw huisdier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Tilburg gekozen als de plaats waar u praktiseert? Bent u ook op zoek naar nieuwe cliënten in Tilburg en wilt u dit op een adequate wijze aanpakken? Meldt u zich dan aan op Huisdierkliniek.nl. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Tilburg:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Honden steunen de mensen al door dik en dun voor eeuwen. Honden hebben de levens van mensen gered en hebben geleden voor ons, het is dan ook dik verdiend wanneer we goed voor deze viervoeters zorgen. Vergeet dus vooral niet om jaarlijks langs de dierenarts te gaan zodat ze gecontroleerd kunnen worden op ziektes en de nodige vaccinaties kunnen ontvangen, zo blijft jouw vriend gezond en vitaal.

Katten

Honden steunen de mensen al door dik en dun voor eeuwen. Honden hebben de levens van mensen gered en hebben geleden voor ons, het is dan ook dik verdiend wanneer we goed voor deze viervoeters zorgen. Vergeet dus vooral niet om jaarlijks langs de dierenarts te gaan zodat ze gecontroleerd kunnen worden op ziektes en de nodige vaccinaties kunnen ontvangen, zo blijft jouw vriend gezond en vitaal.

Cavia's

Cavia’s kunnen natuurlijk slecht tegen stress, een verhuizing kan ze bijvoorbeeld al teveel worden. En van stress worden veel cavia’s fysiek ziek, iets wat vaak onopgemerkt blijft. Om ervoor te zorgen dat jij het niet mist wanneer je cavia ziek is moet je dagelijks goed naar ze kijken. Een zieke cavia zal bijvoorbeeld minder eetlust hebben en ook een stuk minder actief zijn. Dit zijn de soort symptomen die je in de gaten moet houden.

Konijnen

Konijnen kunnen ongelooflijke knuffelbeesten zijn, en zijn dan geweldig om mee te spelen en kroelen. Maar wanneer konijnen ziek zijn worden ze futloos en zullen ze minder gaan eten, het is belangrijk om dit op tijd op te merken. Je zou jouw knuffelbeest niet aan een ziekte willen kwijtraken. En wanneer je er op tijd bij bent en mee naar de dierenarts stapt is het vaak voorbij voor je het weet.

Hamsters

Hamsters zijn kleine diertjes die je makkelijk binnen in een kooitje kunt houden en die weinig troep geven, ideaal dus voor veel mensen. Toch betekent dit niet dat deze knaagdieren geen aandacht vereisen, zo wil het geven van de verkeerde voeding bij hamsters snel leiden tot diarree, en dit kan dodelijk zijn. Wanneer je niet weet hoe je jouw hamster goed voed kun je altijd advies vragen aan de dierenarts zodat jouw hamster lang en gezond blijft leven.

Fretten

De meeste mensen weten niet enorm veel over fretten of over hoe je hen goed moet verzorgen. En dit terwijl fretten een redelijk ingewikkelde handleiding hebben. Wanneer jij fretten houdt of graag wilt houden is het natuurlijk wel belangrijk dat je deze kent. Goed onderzoek door middel van lezen en op het internet opzoeken helpt al en anders kun je altijd nog naar de dierenarts stappen voor advies.

Parkieten

Parkieten zijn enorm leuke vogels om in huis te houden, ze kosten weinig moeite en worden ook nog eens niet snel ziek. Maar als ze dan toch ziek worden wil je er op tijd bij zijn en wil je ze meteen naar een dierenarts brengen, zorg dus dat je altijd een dierenarts in het achterhoofd houdt.

Slangen

Elke soort slang, en die zijn er veel, heeft een volledige aparte handleiding wanneer het op de verzorging aankomt. Maar de meeste slangenhouders weten dit wel, aangezien dit echte hobbyisten zijn. Slangen zijn dan ook het niet meest alledaagse en zachte huisdier. Maar toch kunnen ze geweldig zijn om te houden en moeten ook zij soms naar de dierenarts wanneer ze ergens last van hebben. Let wel op dat slangen niet bij elke dierenarts terecht kunnen, maar bij ons wel.

Dierenartsen in Tilburg

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Tilburg

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Tilburg? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor noodsituaties. Dus als uw hond, hamster, of fret met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Tilburg? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.