Fout. De kaart-ID (0) bestaat niet

Dierenarts Utrecht

Vind op huisdierkliniek.nl snel een dierenarts in de buurt van Utrecht. Met meer dan 186970 huisdieren, waaronder minimaal 84986 katten en meer dan 67989 honden is Utrecht met recht een diervriendelijke plaats. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw trouwe vriend in goede handen is. Heeft u als dierenarts Utrecht gekozen als de plaats waar u praktiseert? Bent u evengoed op zoek naar nieuwe klanten in Utrecht en wilt u dit op een efficiënte manier aanpakken? Meldt u zich dan aan op Huisdierkliniek.nl. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Utrecht:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Honden zijn mens beste vriend, en verdienen het hierom ook om net als mensen goed verzorgd te worden. Vergeet dus vooral de regelmatige bezoekjes in de dierenarts niet. Eens per jaar moet genoeg zijn wanneer hij normaal gezond is voor een goede controle en de nodige vaccinatie. Alhoewel je hond er in het moment niet zo van zal genieten doet het hem uiteindelijk wel goed.

Katten

De meeste katten hebben een hekel aan de dierenarts, maar dit betekent niet dat je er maar gewoon niet naartoe moet gaan. Zo hebben ook katten een jaarlijkse controle en vaccinatie nodig, zodat ze geen infecties kunnen oplopen. En zelfs wanneer je kat niet naar buiten gaat zijn vaccinaties nodig, want jij kunt ze ook overdragen. Neem dus het zekere voor het onzekere en bescherm je kat.

Cavia's

Deze kleine diertjes zijn soms echte knuffelbeesten, en kunnen je beste vriend zijn. Om deze redenen wil je dat ze gezond zijn en zo lang mogelijk bij je blijven. Hierom is het belangrijk dat je de symptomen herkent van een zieke cavia. Een zieke cavia zal bijvoorbeeld minder gaan eten of er helemaal mee stoppen. Maar ook aan kleine verandering in de ontlasting kun je al zien dat jouw cavia misschien ziek is.

Konijnen

Konijnen willen nog weleens slachtoffer vallen aan verschillende ziekten. Zo wil de konijnenziekte epidemie nog weleens opduiken en overal slachtoffers opeisen. Hiertegen bestaan vaccins, die je bij de dierenarts kunt halen. En wanneer jouw konijnen toch ziek wordt is het fijn wanneer je een dierenarts weet waar je meteen naartoe kunt gaan. Zo kan er op tijd iets aan gedaan worden en blijft je konijn gezond.

Knaagdieren

Hamsters omvatten zeker het begrip klein maar fijn. Ze zijn enorm schattig en kunnen geweldig zijn om te houden, vooral wanneer je geen zin hebt om veel rotzooi op te ruimen. Maar dat hamsters geen rotzooi geven betekent niet dat je er niet voor hoeft te zorgen. Ook hamsters kunnen ziek worden, je moet ook hen dus goed in de gaten houden. Zo kun je naar de dierenarts stappen wanneer er iets aan de hand is.

Fretten

Veel mensen weten weinig over fretten, en ook over de manier waarop ze verzorgt moeten. Dit is spijtig aangezien er wel specifieke regels zijn wanneer het gaat om de verzorging van fretten. Heb jij een fret of wil je er eentje? Doe dan goed onderzoek zodat je er niet meer naar de dierarts hoeft, behalve voor vaccinaties dan.

Parkieten

Veel mensen hebben tegenwoordig parkieten in een kooi in hun woonkamer, en dit is natuurlijk erg leuk. En alhoewel parkieten niet snel ziek worden is het niet onmogelijk. Wanneer je het bijvoorbeeld opvalt dat ze hun veren opzetten of minder actief zijn kan het zeker zo zijn dat ze ziek zijn. In dit geval zou ik als ik jou was toch even langs de dierenarts gaan.

Schildpadden

Je zou het misschien niet zo snel denken, maar ook schildpadden kunnen ziek worden. Zo komt een verkoudheid vaak voor bij schildpadden en kan deze dodelijk worden wanneer hij niet goed behandeld wordt. De eerste tekenen hiervan zijn luchtbelletjes of wit pus bij de neusgaten en later verminderende eetlust. Ga dus direct naar een dierenarts wanneer je dit opmerkt. Zo voorkom je een sterfgeval van jouw schildpad.

Dierenartsen in Utrecht

<a name="kaart"></a><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Spoed dierenarts Utrecht

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Utrecht? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Meerdere van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor crisis. Dus als uw kat, duif, of fret met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Utrecht? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.