Dierenarts Veghel

Vind op huisdierkliniek.nl makkelijk een dierenarts in de buurt van Veghel. Met meer dan 43798 huisdieren, waaronder minimaal 19908 katten en meer dan 15926 honden is Veghel met recht een diervriendelijke gemeente. Als baasje bent u altijd zoek naar de beste zorg voor uw huisdier. Bij huisdierkliniek.nl vindt u alleen de beste dierenartsen in en bent u ervan verzekerd dat uw dier in goede handen is. Heeft u als dierenarts Veghel gekozen als de locatie waar u praktiseert? Bent u tegelijkertijd op zoek naar nieuwe klanten in Veghel en wilt u dit op een efficiënte manier aanpakken? Neem dan contact met ons op. Bekijk hieronder dierenartsen in de buurt van Veghel:

Bekijk de kaart

Puppy Max

Puppy Max

Dierenarts

Dierenkliniek

Centraal Station 1
1000 AB Rotterdam
Bekijk op kaart

Ook voor spoedgevallen

Bent u de eerste!?

Meldt uzelf of uw dierenarts aan op huisdierkliniek.nl! Meldt u uw dierenarts succesvol aan? Dan krijgt u een cadeaubon naar keuze van € 20. Voor dierenartsen geldt: de eerste maand is gratis.

Dieren die wij behandelen

Honden

Honden kunnen last hebben van verschillende ziektes, waarvan veel er ook in andere vorm bij mensen voorkomen. Zo hebben ook honden vaak last van hartziektes, wat je kunt herkennen aan een verminderd uithoudingsvermogen, afvallen of hevig ademen bijvoorbeeld. Ook kunnen honden last hebben van de ziekte van Lyme of artritis net als mensen hier last van hebben. Wij mensen weten hoe vervelend deze ziektes zijn en dus moet je jouw hond meteen naar de dierenarts brengen wanneer je vermoed dat er iets mis is.

Katten

Katten hebben weer een totaal ander ziekbeeld dan honden, zo komt nierfalen of blaasgruis vaker voor bij katten. Maar ook maag- en darmproblemen zie je vaker bij de katten, vooral wanneer zij geen goed dieet hebben. Hierdoor kun je last krijgen van wormen of chronisch braken bijvoorbeeld. Wanneer jouw kat ergens last van lijkt te hebben, stap dan altijd meteen naar de dierenarts.

Cavia's

Er zijn genoeg mensen die niet snappen dat cavia’s leuke huisdieren kunnen zijn, maar dit is toch echt zo. Cavia’s kunnen net zo tam zijn als katten of honden, alleen moet je hiervoor wel genoeg aandacht aan jouw cavia besteden. Dit houdt ook in dat je goed moet blijven opletten of jouw cavia ziek is, want een cavia laat het niet zien wanneer hij ziek is.

Konijnen

Konijnen worden sneller ziek dan je misschien denkt, vooral wanneer je meerdere konijnen hebt of ze onder stress staan. Een verhuizing kan jouw konijnen al fataal worden, zo is de draaiziekte een ziekte die door stress ontstaat en het evenwichtsorgaan ontregelt. Uiteindelijk kan dit tot de dood leiden. Probeer jouw konijn of konijnen alle stress zoveel als mogelijk te ontzien.

Knaagdieren

Hamsters zijn over het algemeen erg gezonde huisdieren, zolang ze een goede verzorging hebben uiteraard. Verzorging is erg belangrijk als het gaat om hamsters, een slecht dieet of plaatsing van het hok leidt al snel tot ziekte. Zorg er dus voor dat jij weet hoe jij jouw hamsters verzorgt zodat ze lang en gezond leven. Wanneer er toch iets misgaat kun je natuurlijk altijd naar de dierenarts komen.

Fretten

Fretten hebben vaker last van gezondheidsproblemen dan je misschien zou denken, vooral als je niet weet hoe je jouw fret goed verzorgt kan het nog weleens mis gaan. Zo hebben fretten een erg gevoelig maag-darm kanaal en komt het dus erg nauw met de voeding. Wanneer jij jouw fretten niet goed voedt kunnen ze snel ziek worden. Stap dus altijd naar de dierenarts wanneer je vermoedt dat je iets niet goed doet.

Vogels

Ook kanaries zijn gelukkig zelden ziek, hierom zijn het onder andere erg fijne huisdieren om te houden. Dit komt natuurlijk ook doordat ze relatief weinig verzorging vereisen en erg gezellig zijn om in jouw huis te hebben. Maar bij twijfel of alles wel helemaal goed gaat moet je altijd direct naar de dierenarts. Een ziekte is veel beter te genezen wanneer je er op tijd bij bent.

Hagedissen

Hagedissen zijn nog zo’n aparte dierensoort waar niet veel mensen veel vanaf weten, maar dat is wel belangrijk wanneer je voor hagedissen wilt zorgen. Zo weet je het wanneer er iets mis is met je hagedissen en wanneer je naar de dierenarts moet bijvoorbeeld.

Dierenartsen in Veghel

Spoed dierenarts Veghel

Hebt u met spoed een dierenarts nodig in Veghel? Ook dan kunt u terecht bij Huisdierkliniek.nl. Enkele van onze aangesloten dierenklinieken zijn bereikbaar voor spoed. Dus als uw hond, konijn, of slang met spoed behandeld moet worden, bekijk dan de profielen van de dierenarts en neem contact met ze op. Spoed dierenarts Veghel? – Snel geregeld! *Bekijk de voorwaarden van Huisdierkliniek.nl voor meer informatie over uw en onze verantwoordelijkheden bij spoed situaties.