Disclaimer

Huisdierkliniek.nl doet haar uiterste best om de informatie zo volledig en nauwkeurig mogelijk samen te stellen en te onderhouden, maar staat niet in voor de (medische) correctheid, volledigheid en actualiteit van de informatie op huisdierkliniek.nl. De informatie op huisdierkliniek.nl is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden, bijvoorbeeld om u in te lezen voordat u naar de dierenarts gaat. De inhoud is dan ook niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies. Het gebruik van informatie op huisdierkliniek.nl en eventuele beslissingen die u op basis van die informatie neemt is voor uw eigen verantwoordelijkheid.

De profielinformatie zoals vermeld bij de specialisten is verstrekt door de specialisten zelf. Ook de beschikbaarheid zoals aangegeven in de agendafunctie is op basis van door de specialist verstrekte informatie.

Eventuele informatie over prijzen, vergoedingen en dergelijke zijn naar het beste weten van huisdierkliniek.nl weergeven en geven geen enkele garantie op juistheid en volledigheid.