Over Huisdierkliniek.nl

v

Wat doet Huisdierkliniek.nl?

Huisdierkliniek.nl zorgt ervoor dat baasjes geheel kosteloos de beste dierenarts kunnen vinden en online een afspraak kunnen maken. Daarnaast levert Huisdierkliniek.nl tegelijkertijd waarde voor de aangesloten dierenartsen door een continue stroom van nieuwe cliënten te realiseren.

Wat doet Huisdierkliniek.nl voor dierenartsen?

Huisdierkliniek.nl koppelt dierenartsen aan baasjes die op zoek zijn naar de beste zorg voor hun huisdier. Door gebruik te maken van slimme technieken hoeft de dierenarts niet zelf op zoek naar nieuwe cliënten maar worden deze via ons systeem aangeleverd. De dierenarts heeft de mogelijkheid om zich te presenteren middels een persoonlijk profiel en een profiel voor de kliniek.

De kracht van Huisdierkliniek.nl


Huisdierkliniek.nl gebruikt moderne technieken om baasjes en dierenartsen aan elkaar te koppelen. Op een transparante en efficiënte manier worden op die manier huisdieren in Nederland sneller én beter geholpen.

Waarom huisdierkliniek.nl?

Omdat alleen de beste zorg voor uw huisdier telt.

Abonnementen bij huisdierkliniek.nl

Voor de consument is huisdierkliniek.nl gratis toegankelijk. Huisdierkliniek.nl verdient geld met de verkoop van abonnementen aan dierartsen en dierenklinieken. Dierenspecialisten die een abonnement afsluiten bij huisdierkliniek.nl kunnen efficiënt nieuwe klanten werven en beter onder de aandacht komen bij baasjes door heel Nederland.

Aangesloten Dierenartsen

Op huisdierkliniek.nl staan alleen profielen van dierenartsen en klinieken die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. De inhoud van elk profiel wordt getoetst en door ons geplaatst. Verder bekijkt huisdierkliniek of de dierenkliniek is aangesloten bij de landelijke beroepsorganisatie van dierenartsen. Dit is overigens geen vereiste. Voor iedere kliniek die zich aansluit geldt dat de kliniek en iedere arts een profiel krijgt.

Oprichter van Huisdierkliniek.nl

De persoon achter Huisdierkliniek.nl is naast echte dierenliefhebbers sinds 2010 actief als ondernemers binnen het online landschap. Heeft u vragen over huisdierkliniek.nl of wilt u meer weten over een mogelijke samenwerking tussen u en deze website. Dan kunt u middels het contactformulier contact met ons opnemen. U krijgt altijd een berichtje terug.

Meer weten over de voordelen van huisdierkliniek.nl of een abonnement afsluiten?